Ionuț Radu prinde echipa etapei din Serie A

658

Portarul lui Cremonese, Ionuț Radu (25 de ani), a făcut un meci excelent contra celor de la AS Roma, în runda a doua din Serie A, în ciuda faptului că echipa sa a pierdut, scor 0-1, pe Stadio Olimpico. Radu a avut mai multe parade excelente. Unicul gol al meciului a fost marcat de Chris Smalling, în minutul 65, după un corner în care fundașul a rămas nemarcat în careul mic și l-a învins pe Radu cu o lovitură de cap. Site-ul de specialitate Sofa Score l-a inclus pe portarul român în echipa etapei a doua din Serie A, acordându-i o notă uriașă – 9. Singurul jucător din campionatul Italiei care l-a depășit în această rundă este Piotr Zielinski (9,1), mijlocașul lui Napoli, care a reușit două pase decisive în duelul cu Monza. 10 parade a avut Ionuț Radu în meciul cu Roma, potrivit sursei citate.

Componența echipa etapei din Serie A
Portar: Ionuț Radu (Cremonese, 9)
Fundași: Denso Kasius (Bologna, 7,5), Chris Smalling (AS Roma, 8), Alessandro Bastoni (Inter, 8,3), Aleksa Terzic (Fiorentina, 7,8)
Mijlocași: Ismael Bennacer (AC Milan, 8,6), Lorenzo Pellegrini (AS Roma, 8,6), Piotr Zielinski (Napoli, 9,1)
Atacanți: Ruslan Malinovskyi (Atalanta, 7,9), Lautaro Martinez (Inter, 7,6), Kvicha Kvaratskhelia (Napoli, 8,1)
Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, la finalul meciului de pe Olimpico, a felicitat-o pe Cremonese, iar despre Ionuț Radu a spus că a fost ,,fantastic”. ,,Felicitări lui Cremonese! În primele 20-25 de minute am avut șanse de a marca și de a închide meciul, însă nu am reușit. Am înfruntat o echipă bună, bine organizată și cu un antrenor de calitate. Nu a fost un meci simplu. Felicitări și arbitrului, și el a fost bun. Puteam să rezolvăm meciul din primele 20 de minute, dar s-au închis foarte bine. Radu a fost fantastic, iar atunci când o echipă favorită nu închide meciul îi este foarte dificil ulterior”, a spus Jose Mourinho, citat de TMW.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here