Investiții din Polovragi, pe ultima sută de metri

276

Extinderea rețelei de canalizare și modernizarea unor drumuri sătești din Polovragi sunt două investiții care se apropie pe final, a anunțat, ieri, primarul localității, Gheorghe Epure. Edilul a mai făcut public faptul că localitatea va mai avea și o grădiniță cu program prelungit, pentru investiție realizându-se acum proiectul tehnic, în timp ce proiectul de alimentare cu apă din cartierul de rudari prinde, de asemenea, contur.

Primarul Epure a mai anunțat, marți, că, administrația locală mai pregătește o investiție de proporții, cu finanțare pe CNI, adică realizarea unui complex sportiv în localitate, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, dar și demersul autorităților de a prelua în patrimoniu Peștera Polovragi. Reprezentantul autorităților locale susține că face demersuri la CJ Gorj de câteva luni pentru preluarea peșterii, obiectivul fiind lipsit de investițiile necesare, iluminatul public fiind realizat de un cetățean din localitate, pe bază de sponsorizare.
Primarul Gheorghe Epure, de la Polovragi, a fost cel mai votat edil din țară, la categoria “politicianul anului”, acesta fiind propus pentru obținerea acestei titulaturi de Colegiul Național al Asistenților Sociali. Evenimentul, Gala Națională de Excelență în Asistența Socială, care va avea loc pe 21 martie în Capitală, își propune să promoveze performanţa în domeniul social.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here