Inspectorii DSVSA şi comisarii CJPC Gorj, trimişi la controale dese

134

Şefii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj au primit ieri sfaturi din partea prefectului Claudiu Teodorescu şi au fost rugaţi să fie extrem de atenţi în cea ce priveşte sarcinile pe care le împart pe linia de control. Asta deoarece instituţiile în cauză au un rol foarte important în siguranţa şi sănătatea populaţiei.

Reprezentanţii celor două instituţii cu atribuţii în control, respectiv DSVSA şi CJPC Gorj, prezente la şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, care a avut loc la Prefectura Gorj, miercuri, nu li s-a reproşat nimic de către prefect, din contră li s-au oferit sfaturi.
“Vreau să fiţi foarte atenţi în controalele pe care le faceţi. Dacă colegilor de la alte instituţii le-am atras atenţia privind controalelor foarte dese şi cu amenzi permanente, pe dumneavoastră şi pe colegii de la OPC chiar vă rog să aveţi o atenţie deosebită şi dacă se poate, în fiecare zi să aveţi controale este foarte important, dar în acelaşi timp înainte să mergeţi în control faceţi ce v-am rugat. Ajutaţi agentul economic să cunoască legislaţia, să cunoască prevederile acelei legislaţii să ştie cât de mare poate fi amenda dacă nu se respectă legea. Dumneavoastră aveţi cel mai important rol, dacă Poliţia Economică, Garda Financiară, Finanţele verifică un segment care nu afectează sănătatea corporală a consumatorului, a populaţiei de la nivelul judeţului Gorj dumneavoastră vă ocupaţi de cel mai important segment alături de DSP”, a precizat Teodorescu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here