Înscrierile pentru obţinerea gradaţiei de merit, aproape de final

418

Gradatii de meritCadrele didactice care doresc să intre în cursa pentru obţinerea gradaţiei de merit mai au doar două zile la dispoziţie pentru a depune dosarele cu actele necesare la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, data limită fiind 11 aprilie.

Dascălii gorjeni interesaţi de obţinerea unei gradaţii de merit mai au timp să îşi depună dosarele la sediul ISJ Gorj până la data limită de 11 aprilie. Aceste gradaţii reprezintă 25% din valoarea salariului de bază şi vor fi acordate pe o perioadă efectivă de cinci ani. Potrivit procedurii adoptate de minister, aceste dosare vor fi evaluate într-o primă etapă de comisia de coordonare a concursului în vederea acordării gradaţiei de merit. Aprobarea listei finale se va face în intervalul 8–11 mai, iar contestaţiile se pot depune în perioada 16–18 mai. Validarea rezultatelor finale ale concursului de către Consiliul de Administraţie al Inspectoratului se va realiza pe 26 mai.

12 aprilie, data limită pentru înscrierea la Titularizare 2012

Tot câteva zile mai au la dispoziţie şi candidaţii care doresc să se înscrie la concursul de Titularizare 2012. Data limită până la care pot fi depuse cererile (cu dosarele aferente) de înscriere a candidaţilor la unul dintre cele 17 centre de concurs stabilite la nivelul judeţului Gorj este 12 aprilie. Între 2 mai şi 8 iunie au loc probleme practice şi inspecţiile la clasă urmând ca, în funcţie de rezultatul raportului întocmit de comisia care a evaluat ora de curs, candidatul să afle dacă va participa sau nu la examenul scris din luna august.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here