Indezirabilul Nănuţ se vrea dat jos de la ELCFU Turceni pe bază de semnături

436

Salariaţii ELCFU Turceni au strâns, în ultimele zile, semnături contra lui Constantin Nănuţ, şeful acestei secţii, oamenii sperând că astfel actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia îi va scăpa, în cele din urmă, de respectivul. Angajaţii, care au dat semnături contra lui Nănuţ, reclamă astfel comportamentul acestuia faţă de ei, modul de abordare şi de lipsa de dialog a şefului de secţie. Oamenii au cerut o întrevedere cu Valentin Tatomir de la ELCFU care va avea loc vineri, la ora 10.00, deşi Nănuţ a reuşit să stopeze, ieri, acţiunea demarată în secţie împotriva sa.

Constantin Nănuţ, şeful Secţiei de Căi Ferate Uzinale de la Turceni, i-a adus în pragul disperării pe o parte dintre subordonaţii săi care au luat decizia să ceară în scris superiorilor acestuia măcar să-l ia de nanut tabele (1) 1nanut tabele (2) 1urechi dacă nu pot mai mult. Ştiut fiind că Nănuţ a reuşit să-şi tragă o parte din şefi de partea sa, chiolhanurile organizate de el cu invitaţi pe măsură fiind de mult o notorietate, şi văzând că reclamaţiile lor, verbale, la adresa acestuia nu au niciun efect, oamenii au ales această variantă de acţiune. Prin liderii de sindicat au început să adune semnături de la cei care au avut de suferit de pe urma lui Nănuţ, cerând ca directorul ELCFU să intervină şi să le rezolve problema. Nănuţ, abil, a reuşit să pună însă mâna pe tabelele în cauză, deşi marţi la Hotel Brâncuşi, Tatomir s-a văzut cu unul dintre liderii de sindicat tocmai pentru a discuta pe marginea celor petrecute la ELCFU Turceni. Unii dintre cei care au semnat, se plâng că ar fi primit, ieri, telefoane de ameninţare.

Vorbele nu dor!
Directorul ar fi comunicat că vineri va avea o discuţie cu subalternul său de la Turceni, ştiut fiind că acesta are o poziţie şubredă în prezent, el fiind susţinut pe o funcţie tehnică cu studii economice.
“Cred că sunt singurul expert în domeniul de cale ferată cu toate calificările. Sunt absolvent de Ştiinţe Economice, absolvent al cursului de impiegat de mişcare în 1983, iar în 1989 am absolvit Şcoala de şefi staţie Căi Ferate. Ce facultate tehnică, trebuie economică, pentru că aici fac management. Unde scrie că trebuie să am facultate tehnică? E funcţie de conducere”, se apăra, anul trecut, şeful secţiei de Căi Ferate Uzinale de la Turceni, Constantin Nănuţ, legat de postul său.
Anamaria Stoica

6 COMENTARII

 1. nanut. Acest cerșetor la locul de muncă si al locului de muncă nu stie nici să scrie. Mai bine nu,l întrebati pe tatomir ,cu cine a dat ăsta examen pentru ocuparea locului de muncă ? Aaaaa! Am uitat că a sustinut examenul la fântâna din pădurea Pestenei. Culmea e că si atunci a picat pe locul trei.
  Se zvoneste că are curand un examen foarte greu cu DNA si politia. Îi urăm succes!

  • nanut. Acest cerșetor la locul de muncă si al locului de muncă nu stie nici să scrie. Mai bine nu,l întrebati pe tatomir ,cu cine a dat ăsta examen pentru ocuparea locului de muncă ? Aaaaa! Am uitat că a sustinut examenul la fântâna din pădurea Pestenei. Culmea e că si atunci a picat pe locul trei.
   Se zvoneste că are curand un examen foarte greu cu DNA si politia. Îi urăm succes!

 2. nanut.
  Acest cerșetor la locul de muncă si al locului de muncă nu stie nici să scrie.
  Mai bine întrebati-L pe Tatomir ,cu cine a dat ăsta examen pentru ocuparea locului de muncă ?
  Aaaaa!
  Am uitat că a sustinut examenul la fântâna din pădurea Pesteanei.
  Culmea e că si atunci a picat pe locul trei.
  Se zvoneste că are curand un examen foarte greu cu DNA si politia.
  Îi urăm succes!

 3. ACEST NEICANIMENI NICIODATA NU A MUNCIT CONSTINCIOS SI PROFESIONIST ,A FACUT BETII CU CEI CARE AR FI PUTUT SA-I ASIGURE UN STATUT FAVORABIL CU BANI CIT SE POATE DE MULTI CA DE ARE FAMILIE GREA CU MULTE AMANTE CARE TREBUIE INTRETINUTE.NU-TI TREBUIE MULTA EXPERIENTA SA TE UITI LA EL SI SA-TI DAI SEAMA CE CARACTER IMPUTIT ESTE.DAR CE SA FACI PROSTANACII CONDUC PESTE TOT DE ACEEA A AJUNS TARA UNDE ESTE .AFARA CU EL!

 4. Acest Nanut nu este numai indezirabil ci si cel mai mare mizerabil om pe care l-am cunoscut,este atat de mizerabil incat trage teapa la persoanele de la care imprumuta sume de bani. Sa pretat a imprumuta bani de la salariati ai Minprest ce lucrau la el in sectie, chipurile pentru asi putea inscrie fata la facultate iar ca sa nu mai dea banii imprumutati a dat dispozitie ca persoana respectiva sa nu mai aiba acces in sectia lui. In cercurile lui de cunoscuti i-se mai spune si ,talharul’ pentru felul cum procedeaza.Spune ca face management in sectia C.F.U,singurul management pe care il face este acela de a fura cat mai multa motorina din sectie. A tinut anumiti angajati ai Minprest la el in sectie in functie de marimea garnitei cu carnati,a se vedea cazul acarului POPESCU MARIN iar cei care au avut garnita prea mica i-a mutat pe la Isalnita.La cat a furat asta din sectia pe care o pastoreste il asteapta ani multi la beciul domnesc.Nanut,nu uita ca in viata totul se plateste,ti-a sosit ziua scadentei.

 5. In mod normal, dl. Ciobotarica ar trebui sa stie despre astfel de mizerii umane care se produc in cadrul companiei pe care o conduce. De asemenea dl Ciobotarica ar trebui sa stie ca Tatomir prin managementul foarte prost pe care l-a prestat la ELCFU Motru, a distrus sectiile CFU din CEO, Un exemplu tipic de conducere catastrofala este numirea lui Nanut la conducerea sectiei CFU Turceni. Indiferent ce prostii a facut Nanut, indiferent ce grozavii va mai face, chiar daca da foc la toata sectia, Tatomir nu-l va schimba. In aceasta situatie dl. Ciobotarica are obligatia sa faca corectiile de rigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here