Încasări de peste 45.000 de lei, la magazinul Fiscului gorjean

225

Bluze de adulţi şi copii, jeans, geci, cizme şi pantofi de damă, încălţăminte sport, sunt doar câteva dintre produsele care pot fi găsite, în această perioadă, la magazinul de valorificare al mărfurilor confiscate din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, accesibile şi celor cu venituri modeste.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj a realizat pe parcursul anului trecut, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare totală de 45.002,68 lei, sumă care a fost virată la bugetul de stat. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la: produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte (tricouri, treninguri, bluze, cămăşi, costumaşe pentru copii, pantofi, cizme) cu o valoare a vânzărilor de 24.264,88 lei; produsele alimentare (zahăr, ulei, cafea, dulciuri, băuturi răcoritoare, produse făinoase) – valoarea vânzărilor fiind de 3.890,38 de lei; produse diverse, precum articole de papetărie, produse de curăţenie, bunuri de uz casnic – cu o valoare a vânzărilor de 16.847,42 lei.
“În prezent, sunt la vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte atât de sezon, cât şi articole din extra-sezon, precum şi articole casnice la preţuri accesibile. Astfel, avem: textile – bluze adulţi şi copii, pantaloni adulţi şi copii, articole din blue jeans, geci adulţi; încălţăminte – cizme damă, pantofi bărbaţi şi femei, ghete damă, încălţăminte sport, papuci cauciuc; corpuri de iluminat, prize şi siguranţe electrice; ochelari de soare, articole de gablontz, mărţişoare” a declarat Marin Ciumag, şeful AJFP Gorj.
magazin finante (1)Programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 10.00 – 14.00, iar vineri, unitatea este deschisă cumpărătorilor în intervalul orar 10.00 – 12.00. Este de precizat faptul că toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate se virează la bugetul statului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here