Încă două servicii licențiate, la DGASPC Gorj

163

Două noi servicii sociale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au fost licenţiate recent. Este vorba despre Serviciul Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale Huluba și Serviciul Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți Valea Gilortului, ambele funcționând în cadrul CSCCD Novaci. Pentru încă două servicii sociale, DGASPC Gorj a obținut licența de funcționare definitivă.

Laurenţiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj, se poate mândri cu o nouă reuşită a activităţii sale. După ce, anul trecut, a reuşit licenţierea mai multor servicii sociale, în cursul acestui an au fost obţinute noi licenţe, pentru: Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități ”Răchiți”, Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități – Târgu-Jiu, Centrul de zi pentru pregătirea și sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie – Târgu-Jiu și Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu-Jiu, iar recent au fost licențiate Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale Huluba și Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți Valea Gilortului, ambele funcționând în cadrul CSCCD Novaci. Pentru încă două servicii sociale, DGASPC Gorj a obținut licența de funcționare definitivă.
Doar trei servicii mai sunt de licențiat, la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here