În ultima clipă – Morega se dezice de liberalul Dian Popescu

480

dan ilie moregaŞeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai este în aceiaşi tabără cu omul de afaceri Dian Popescu. Morega s-a dezis joi de şeful organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, după ce a auzit declaraţiile în presă ale liberalului de la Ţicleni, care anunţa că îl va susţine pe Gheorghe Orzan pentru şefia PNL Gorj, dacă acesta va intra în turul doi cu actualul preşedinte al PNL Gorj.

Supărat pe Dian Popescu, Morega are grijă să îi apostrofeze şi pe Orzan şi pe Radu Angheloiu pe care îi numeşte drept ,,pucişti”, ,,lachei” şi ,,impostori”.

Gheorghe Orzan nu rămâne însă principalul contracandidat al lui Morega la alegerile pentru şefia organizaţiei. Asta deoarece, recent şi Dian Popescu, şeful organizaţiei municipale a PNL Gorj a anunţat că ar putea să candideze pentru a prelua cârma organizaţiei. Cert este însă doar că alegerile în organizaţie au fost amânate.

dian-popescu2Morega candidează

Liberalul şef a contestat joi zvonurile potrivit cărora nu va mai candida pentru un nou mandat de şef al PNL Gorj, dar şi faptul că organizaţia va avea o conducere interimară. Morega contestă astfel informaţiile vehiculate în rândul PNL Gorj potrivit cărora acesta va fi îndepărtat de la şefia organizaţiei, atât el cât şi actualii membrii ai Biroului Executiv Judeţean. De asemenea, într-o declaraţie publică, Morega îi cataloghează drept ,,lachei şi impostori” pe Gheorghe Orzan şi pe Radu Angheloiu, ultimul fiind vehiculat drept viitor preşedinte al PNL Gorj.

Alegerile pentru şefia PNL Gorj trebuia să aibă loc pe data de 5 iunie, dar au fost amânate de conducerea centrală a partidului pentru toamna acestui an.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here