În premieră, Balul Teatrului „Elvira Godeanu”

340

teatru elvira godeanuConducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” organizează în premieră la Târgu-Jiu un bal al instituţiei culturale. Spectacolul va avea loc la sediul teatrului, duminică, 19 decembrie, cu începe de la orele 19:00.

Marian Negrescu, directorul Teatrului „Elvira Godeanu” spune că locurile sunt limitate, iar cei care vor să participe trebuie să se grăbească.

Preţul unui bilet are o valoare de 100 de lei şi se poate rezerva la numărul de telefon 0253/215.161 sau direct la agenţia instituţiei. Pentru acest eveniment nu se emit invitaţii, însă se anunţă a fi evenimentul numărul unu al oraşului în 2010.

Reprezentanţii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” anunţă faptul că ţinuta de gală este obligatorie, respectiv pentru bărbaţi costumul şi papionul, iar femeile trebuie să fie îmbrăcate în rochii de seară. Invitaţii intră în teatru pe covorul roşu şi vor fi întâmpinaţi cu o cupă de şampanie, lăsându-se purtaţi timp de trei ore cu muzică de operă, operetă, music-hall, conţonete şi valsuri. Spectacolul este şi mai deosebit întrucât va fi prezentă şi trupa Distinto.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here