I-a luat casa foc de la laptop

456

incendiu laptop (30)Un târgujian a fost la un pas de a rămâne fără agoniseala de o viaţă, după ce mobila din apartament i-a luat foc.

Incendiul se pare că a început de la un laptop rămas în priză. Proprietarul, la fel ca şi pompierii, a fost anunţat de vecinii speriaţi de fumul gros care ieşea pe sub uşă.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Virgil Babeşca, aflat la faţa locului, în momentul în care pompierii au ajuns la incendiu focul era destul de violent în dormitorul incendiu laptop (23)apartamentului. În această cameră, de fapt, a şi luat foc. „Cauza probabilă a incendiului este un scrut-circuit la un laptop care se afla pe o masă de lemn. De la laptop a luat foc şi mobila. Dormitorul a fost distrus cam în proporţie de 50%. Am intervenit cu o autospecială, dar intervenţia a fost destul de greoaie din cauza fumului gros”, a declarat Babeşca. Reprezentanţii ISU Gorj au fost anunţaţi de către vecinii care au simţit fumul şi care ştiau că vecinul lor nu se află acasă.
Fără victime
Locuitorii blocului s-au speriat, fumul fiind foarte gros. „Nu era nimeni în casă. Am simţit fumul, era pe tot holul blocului. Au sunat nişte vecini la 112 şi am sunat şi eu. Ne-am speriat”, a povestit o vecină. Proprietarul apartamentului şi-a pus mâinile în cap când a ajuns acasă şi a văzut ce se întâmplase. Bulversat de faptul că o bună parte din lucrurile şi bunurile pe care se avea în casă au fost distruse, acesta nu a mai fost în stare să comenteze, refuzând să facă declaraţii de presă. Cert este că acesta a avut, totuşi, noroc. Se putea afla în casă în momentul producerii incendiului, care se putea finaliza şi cu victime. Totuşi nimeni nu a fost rănit în schimb laptop-ul buclucaş a fost distrus, alături de piese de mobilier.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here