Hora completează lotul Pandurilor

365

Pandurii a anunțat, în acest weekend, un nou transfer, cel al orădeanului Ioan Hora. Mijlocașul de 27 de ani vine de la vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, și a semnat cu Pandurii, devenind al cincilea jucător transferat de Narcis Răducan, după Wellington, Vasco Fernandes, Filippetto și Khalouta.
Hora vine să întărească echipa la mijlocul terenului și va aduce un mare plus ofensiv pentru trupa lui Edi Iordănescu dacă este să privim cifrele fotbalistului adus de la ASA Târgu Mureș. Mijlocașul a evoluat în ultimele două sezoane pentru târgumureșeni, în ultimul campionat marcând de nouă ori, fiind al doilea golgheter al echipei, după N’Doye, care a înscris 12 goluri în sezonul precedent.
Format de Gloria Bistrița, echipă la care a debutat în primul eșalon în 2008 și pentru care a jucat două sezoane, Ioan Hora a evoluat în perioada 2010-2014 pentru CFR Cluj, echipă la care a strâns 76 de partide și şase goluri în Liga 1, mijlocașul având în același timp și prezențe în Champions League și Europa League cu echipa ardeleană.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here