Handbalistele s-au antrenat pe sintetic

1094

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache își continuă antrenamentele în vederea noului sezon. Deocamdată, pregătirea se desfășoară în aer liber. Luni dimineață, senioarele de la CSM Târgu-Jiu au efectuat o ședință fizică pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Dolce Vita din Târgu-Jiu, acolo unde, de regulă, se desfășoară competițiile de minifotbal. Interesant este că ambii antrenori ai secției de handbal sunt jucători amatori în competițiile organizate în Complexul Dolce Vita.
Dacă minifotbalul este încă în pauză, oficialii de la CSM așteaptă ca FRH să stabilească structura noului sezon intern. Până atunci, antrenamentele handbalistelor se desfășoară atât pe terenul sintetic, cât și pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu.
,,Respectăm normele, vom lucra în grupuri de câte 5-6 fete. Avem spațiu destul. În sală, momentan, nu intrăm. Cel puțin 10-12 zile ne vom pregăti afară. Vom face pregătire fizică generală și mai puțin specifică cu mingea. Avem mult de lucru după această perioadă lungă de stat”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș. Până acum, echipa pregătită de Liviu Andrieș a reușit două achiziții. Este vorba despre Cosmina Lia Cozma (28 de ani), venită de la Știința București, și portăriţa Sara Abed-Kader (23 de ani), ultima oară la HC Zalău.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here