Gorjul, reprezentat la Festivalul Tinereții de la Mangalia

228

În această perioadă, la Mangalia, se desfășoară o nouă ediţie a Festivalului Tinereţii, eveniment dedicat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 6 şi 25 de ani. Anul acesta, printre participanți se numără și patru tineri talentați din Gorj.

Festivalul Tinereții cuprinde două mari secţiuni, una rezervată interpreților de muzică uşoară, iar cealaltă celor de muzică populară. Prima secțiune s-a încheiat deja, dar cea de-a doua a început ieri, iar printre cei care vor urca pe scena festivalului zilele acestea se numără și patru reprezentanți ai județului Gorj.
Este vorba de Anuța Mădălina și Pîrligeanu Denisa, ambele din Târgu-Jiu, Tîlvescu Fabian, din Drăguțești, și Orleanu Cornelia, din Turceni.
Festivalul Tinereții de la Mangalia, ce a ajuns anul acesta la cea de-a XII-a ediție, îşi propune să contribuie la descoperirea şi promovarea celor mai valoroşi tineri interpreți de muzică, la stimularea interesului publicului pentru receptarea creaţiilor autentice, la valorificarea și introducerea lor în circuitul valorilor spirituale, la revitalizarea, conservarea și popularizarea valorilor spirituale şi culturale.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here