Gorjenii pot verifica serviciile medicale de care au beneficiat

167

Asiguraţii din judeţul nostru au posibilitatea de a verifica serviciile medicale de care au beneficiat într-o anumită perioadă de timp. Pentru a afla aceste date ei trebuie să depună în nume personal o cerere la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, răspunsul primindu-se în 30 de zile.

Orice persoană plătitoare de asigurări de sănătate are posibilitatea de a verifica serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale de care a beneficiat, adresându-se Casei de Asigurări de Sănătate. „Informaţiile vor fi puse la dispoziţia asiguratului în baza unei cereri personale, datată şi semnată, cu păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal, în 30 de zile de la data solicitării”, a confirmat Daniel Şurlea, directorul adjunct al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.
Cererea pentru obţinerea informaţiilor cu privire la serviciile medicale de care a beneficiat asiguratul se depune la sediul CJAS Gorj, de luni până joi, în intervalul orar 08:30-17:00 şi vineri între orele 08:30 – 14:00. În cazul în care, după primirea răspunsului din partea Casei de Asigurări de Sănătate, asiguratul constată că nu a beneficiat în parte sau în totalitate de serviciile medicale precizate, este rugat să sesizeze în scris acest fapt către CAS Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here