Giurcău rămâne protejatul lui Vlaicu la şefia OPC

293

GIURCAU madalinUniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Gorj îl aruncă în luptă, din nou, pe Mădălin Giurcău pentru funcţia de comisar-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj.

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, susţine de altfel, la câteva zile înainte de examen, că nu s-a răzgândit în legătură cu această candidatură şi merge, în continuare, pe mâna lui Giurcău. Asta deoarece Vlaicu crede că, de data aceasta, candidatul de nota 2 va fi mult mai bine pregătit, probabil politic. CV-ul lui Giurcău nu spune însă mai nimic, profesionalismul viitorului şef de la OPC Gorj fiind demonstrat doar în prinderea unor lucrări de dezinsecţie, probabil, pe bani publici. Formaţiunea politică judeţeană nu susţine un alt membru de partid pentru conducerea CJPC Gorj. Deşi Mădălin Giurcău şi-a dezamăgit partidul anul trecut, când la concursul pentru ocuparea aceleiaşi funcţii a obţinut nota 2, tot el este cel aruncat în luptă pentru şefia Protecţiei Consumatorului. Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj spune că, de această dată, Giurcău s-ar fi pregătit mai mult şi indiferent de contracandidaţi, membrul UNPR ar fi pus la punct cu materia. „Filiala judeţeană a UNPR îl susţine pentru funcţia de comisar şef al CJPC Gorj pe juristul Mădălin Giurcău. În ciuda faptului că a mai participat la concurs şi nu a promovat nici el şi nici actuala conducere, de această dată ştiu că s-a pregătit bine. Noi susţinem oamenii cu experienţă şi ştim că nota este una subiectivă”, a declarat Vlaicu.

Răducan, în stand-by

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea postului de comisar şef al CJPC Gorj chiar la sediul instituţiei de la Bucureşti, în data de 21 iunie 2011, orele 10:00, proba scrisă, şi în data de 23 iunie 2011, orele 14.00, interviul. În prezent, postul de comisar şef al CJPC Gorj este ocupat, de câţiva ani, de Mihaela Răducan, care a spus că nu-şi mai doreşte funcţia de conducere. „Nu voi participa la acest concurs. Este o decizie politică dorinţa de a pune pe altcineva în locul meu pe care eu nu o comentez. Rămân pe post de execuţie în cadrul instituţiei”, a spus actualul comisar şef al CJPC Gorj, Mihaela Răducan.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here