Gilortul se zbate în Liga a III-a

681

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu reuşeşte să iasă din pasa proastă. Formaţia lui Mario Găman nu a mai înregistrat un rezultat pozitiv de o lună de zile. De la remiza cu Horezu, consemnată pe 7 septembrie, trupa gorjeană o ţine din înfrângere în înfrângere. Ultimul joc pierdut a avut loc, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Crișul Chișineu Criș. Arădenii s-au impus cu un sec 3-0, Modan reuşind un hat-trick pentru formaţia vizitatoare. Golurile bănăţenilor au fost marcate în minutele 45, 53 şi 55. Pentru Gilortul a fost a şasea înfrângere din şapte meciuri. ,,Replica bună, dominarea teritorială, ocaziile importante și șuturile de la distanță, din păcate, nu se contabilizează pe tabela de marcaj”, a scris pagina de facebook a echipei noastre după un nou eşec. Formaţia din Târgu Cărbuneşti, singura reprezentantă a Gorjului în Liga a III-a, ocupă ultimul loc în Seria 4, cu un singur punct.

Gilortul Târgu Cărbunești – Crișul Chișineu Criș 0-3 (0-1)
Stadion: „Cristinel Răducan”.
Spectatori: 200.
Cartonașe galbene: Cîrstoiu/Clej.
Au arbitrat: Rareș Moca (Cluj-Napoca) – la centru, Daniel Nagy (Mediaş) și Alina Voaideș (Sibiu) – asistenți. Observatori: Florin Buzărnescu (Craiova) și Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).
Gilortul: Jianu – Buzurin (59’ Gîlceavă), Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu, Avrămescu (cpt.) – Passi (46’ Ancuța), Codin, Bubuioc (71’ Pociovălișteanu) – Meliță. Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Cocioabă. Antrenor: Mario Găman.
Crișul: Pășcălău – Clej (46’ Onuțan), Sabău, Calvin, Piț – Ember, Pavel (cpt., 78’ Blănaru), Cocian – Mateucă, Modan (67’ Codrea), Roșu (84’ Suslak). Rezerve neutilizate: Zamfir, Lung, Ciornei. Antrenor: Adrian Abrudean.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here