Gilortul începe cu Filiaşi

948

Singura reprezentantă a Gorjului din Liga a treia, Gilortul Târgu Cărbuneşti, va debuta în noul sezon cu un meci pe teren propriu contra formaţiei doljene ACSO Filiaşi. Interesant este că în componența Seriei a IV-a a intervenit o modificare, AFC Metalurgistul Cugir 1939 fiind mutată în Seria a V-a. Locul ei a fost luat tocmai de ACSO Filiaşi, prima adversară a Gilortului, repartizată inițial în Seria a III-a. Luni, 12 august, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului din eşalonul terţ, sezonul 2019-2020. Competiţia începe pe 24 august, iar cele cinci serii sunt compuse din câte 16 echipe. Prima deplasare pentru băieţii lui Octavian Iordache va fi la Severin, contra formaţiei patronate de Adrian Mititelu, FC U Craiova. Oficialii trupei gorjene au făcut o solicitare la Federaţia Română de Fotbal să-şi poată disputa vineri meciurile de pe teren propriu. Partidele sunt programate a avea loc sâmbăta la orele 18.00 (august), 17.00 (septembrie), 15.00 (octombrie) și 14.00 (noiembrie). Vor promova în Liga 2 echipele aflate pe locul întâi în fiecare dintre cele cinci serii la finalul sezonului şi vor retrograda un număr de 21 de echipe, astfel: 20 de echipe, respectiv ocupantele locurilor 16, 15, 14 şi 13 din fiecare serie a Ligii 3, şi o echipă, cea mai slab clasată de pe locul 12 din toate cele cinci serii. Pentru stabilirea acestei echipe se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate de aceasta doar cu echipele de pe locurile 1-11 din seria în care a evoluat.

Programul din tur al Gilortului:
Etapa 1: Gilortul Târgu Cărbunești – ACSO Filiaşi;
Etapa a 2-a: U Craiova 1948 SA – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 3-a: Gilortul Târgu Cărbunești – Flacăra Horezu;
Etapa a 4-a: CS Hunedoara – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 5-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei;
Etapa a 6-a: LPS Cetate Deva – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 7-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Crișul Chișineu Criș;
Etapa a 8-a: AS Fortuna Becicherecu Mic – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 9-a: Gilortul Târgu Cărbunești – ACS Progresul Pecica;
Etapa a 10-a: ACS Dumbrăvița – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 11-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CSC Ghiroda și Giarmata Vii;
Etapa a 12-a: CS Viitorul Dăești – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 13-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Național Sebiș;
Etapa a 14-a: CS Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești;
Etapa a 15-a: Gilortul Târgu Cărbunești – ACS Poli Timișoara.

Înfrângere în ultimul amical
Gilortul Târgu Cărbunești a fost învinsă în ultima partidă de pregătire de către satelitul Universităţii Craiova. Doljenii s-au impus în deplasare cu scorul de 4-1. Jovan Markovici a punctat pentru vizitatori în prima repriză (`7, `10), iar Darius Almăjanu a redus din diferenţă (`22). După pauză au mai înscris Remus Trancă (`52) şi Robert Petre (`75).
Gilortul: Jianu – Buzurin, Amzucu, Dolcescu, M. Paștiu – Gîlceavă, Cîrstoiu, Almăjanu, Codin – Bubuioc, Meliță. Au mai jucat: Sorea, Pociovălișteanu, Avrămescu, Ancuța, Dumitru, Cocioabă
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here