Gigel Jianu are memoria scurtă, cam cât electoratul său din Motru!

517

Candidatul PNL la Primăria Motru, Gigel Jianu, a spus, ieri, lucruri trăznite atunci când a trebuit să explice, public și deschis, că înainte de a fi penelist a fost puțin pesedist. Dacă Jianu s-a codit însă a recunoaște și nu a fost chiar “fata mare” a politicii motrene, nu a mai putut da înapoi în fața documentelor care îl atestau drept colector de bani pentru partidul roșu, PSD. Ca să scape însă cu fața curată din poveste, a inventat, pe loc, o scuză, spunând că de fapt, el colectase o “taxă de protecție”, pe care a plătit-o, la rândul său, strâns fiind cu ușa de foștii lideri ai PSD Motru.

“Nu am fost membru PSD, ce s-a publicat este cu totul și cu totul altceva. Ce a apărut în presă nu este cotizație(..) eram obligați să facem lucru ăla. Am fost pus să fac ce am făcut, era vorba despre viața noastră, despre familia noastră și cine nu făcea ce ni se cerea, suporta”, și-a făcut mea culpa liberalul Jianu, vorbind sacadat, ieri, despre PSD Motru ca despre o adevărată Gomora a Gorjului.
“În lumea interlopă ce se făcea atunci era un fel de taxă de protecție. Dacă nu făceai suportai tu, suporta familia, erai marginalizat..”, a completat, temător, același candidat care promite, printre altele, și lege și locuri de muncă la Motru.
Vorbind de funie în casa spânzuratului, Jianu s-a acuzat direct și la fel de public că a comis o infracțiune, făcând la rândul său șantaj în numele partidului din care făcea parte, în 2004.
Poliția Motru ar trebui să se autosesizeze și să verifice vorbele celui ce se dorește primar de municipiu, Gigel Jianu fiind versat, potrivit documentelor, în colectarea “taxei de protecție” de la subordonații săi de la Cariera Roșiuța. În cauză mai apare și ceva abuz în serviciu și alte ilegalități care nu se prea potrivesc cu adevărata schimbare promisă de candidatul PNL pentru al doilea municipiu al Gorjului.
Anamaria Stoica

4 COMENTARII

  1. Daca afirmatiile sale sunt adevarate DNA ul ar trebui sa se autosesizeze , iar daca nu sunt adevarate PSD ul ar trebui sa faca plangere pentru calomnie .

  2. Doamna Anamaria nu stiu ce varsta aveti dar se pare ca nu ati trait acele vremuri,cand PSD=DICTATURA sau cotizezi ai post nu cotizai faci foamea impreuna cu familia si cativa apropiati.Memoria scurta o au psdistii actuali,nomenclaturistii de ieri,probabil acum 12 ani de cand se face vorbire Jianu era un tanar inginer care dorea sa se afirme,probabil cu familie nu cred ca ar fi dorit sa pericliteze integritatea celor apropiati doar impotrivinduse pentru plata unei cotizatii la KIM IR SEN RABU SAU URUCU SAU IORGA nici nu mai conteaza.

  3. Și nu a fost încă chemat să dea o declaratie??? Probabil ca parchetul este ocupat tare, mai sunt doua babe care s-au paruit pe vreun mos! Chestii serioase nu maruntisuri din astea de tip mafiot!
    Ma incearca o senzatie de greata!!!!!!!!!!!!!!

  4. Sa intelegem ca asa a ajuns Gigel Jianu inginer sef si ce alte functii a mai avut? Pai, atunci, unde e profesionalismul, corectitudinea si “probitatea” lui? Inteleg ca, datorita partidului caruia i-a cotizat, a ajuns pe acele functii. Ca asa a zis: “daca nu cotizai erai marginalizat”, deci, daca a cotizat n-a fost marginalizat ci promovat! Bravo, Gigele! Esti mai prost decat credeam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here