Furturi auto, contracarate cu pliante

355

actine politie (4)Poliţiştii târgujieni au ieşit ieri în stradă pentru a-i informa pe cetăţeni despre riscurile la care sunt predispuşi în ceea ce priveşte furturile din automobile dar şi cele din buzunar.

Pentru a disemina mai bine informaţiile, oamenii legii au împărţit pliante în Târgul Auto şi în Piaţa Centrală din Târgu-Jiu.

Acţiunea s-a desfăşurat în cele două locaţii, cele mai aglomerate din oraş şi a durat câteva ore. În tot acest timp, oamenii legii au împărţit pliante conducătorilor auto, le-au lăsat în parbrizele vehiculelor parcate şi le-au oferit şi trecătorilor. Acţiunea s-a dorit a fi una informativă, fiind considerată destul de interesantă şi folositoare de către cei care s-au întâlnit astăzi cu purtătorii de caschetă. ”Da, mi se pare bună iniţiativa. În urmă cu vreo câţiva ani mi s-a spart maşina de trei ori în câteva luni. De atunci o verific şi după ce o încui. Sunt dese furturile din auto”, a declarat un conducător auto care a primit pliante din partea poliţiştilor. În total, oamenii legii au împărţit câteva sute de pliante în care sunt trecute sfaturi în ceea ce priveşte asigurarea maşinilor cu sisteme de alarmă, nelăsarea cheilor în contact sau a unor bunuri care ar putea atrage atenţia potenţialilor hoţi.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here