Fosta secretară a lui Ciurel, acuzată că ar fi dat țepe la 100 de salariați ai CEO!

6003

Nina Câmpeanu, fosta secretară a ex-managerului Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, plecată în urmă cu trei luni din companie, pe ordonanță, este acuzată acum de numeroși angajați ai societății de stat că i-ar fi țepuit cu diverse sume de bani. Angajata a părăsit compania din postura de secretară a lui Petroniu, fără să-și achite însă debitele față de foștii săi colegi, spun oamenii care au făcut împrumuturi tip CAR pentru a o ajuta pe Nina Câmpeanu, ce motiva că are nevoie de bani, deoarece doi membri ai familiei sale sufereau de boli grave. O femeie de serviciu din companie ar fi făcut cinci CAR-uri în numele fostei secretare la mai multe unități care acordă astfel de împrumuturi în Gorj, ea rămânând să achite acum debitele, în timp ce banii ar fi ajuns la fosta salariată.

Situație fără precedent în CEO după ce mai mulți salariați ce se consideră înșelați s-au adresat chiar soțului Ninei Câmpeanu, angajat la SE Rovinari, cerându-i banii înapoi. Soțul fostei salariate ar fi dat din umeri spunând că consoarta sa s-ar fi mutat în București, iar el nu ar știi nimic de înțelegerile lor cu aceasta. Cel puțin asta spun angajați ai companiei care intenționează să-i facă Ninei Câmpeanu plângere penală pentru înșelăciune, împrumuturile luate în numele acesteia de angajații țepuiți fiind, de regulă, de câte 10.000 de lei.
,,Sunt cel puțin 100 de angajați care au făcut astfel de împrumuturi pentru fosta secretară a lui Ciurel, ajunsă apoi secretara lui Petroniu. Dar femeia a părăsit compania la cerere și ar fi plecat în București, unde și-ar fi cumpărat un apartament luxos. Oamenii de bună credință au rămas cu debitele și plătesc în numele respectivei. Nina Câmpeanu își făcuse un obicei din a se plânge în legătură cu problemele sale din familie, legate de fratele și de cumnata sa, cerându-le cunoscuților și apropiaților și colegilor de serviciu să o ajute cu câte un împrumut. Le cerea să se împrumute pentru ea cam 10.000 de lei ori să-i dea 3000 de lei. Iar oamenii, de bună credință făceau asta, până când au rămas cu datoria. Știe toată compania de cele petrecute, mai ales că oamenii s-au plâns peste tot, de la șefi la soțul respectivei. Unii i-au făcut CAR-uri în numele lor, alții au girat-o”, a declarat un angajat al CEO.
,,O femeie de serviciu din CEO i-a făcut, de altfel, cinci împrumuturi la mai multe CAR-uri din oraș. Femeia este acum disperată că nu mai dă de Nina Câmpeanu. Oamenii se consideră înșelați și îi vor face plângere penală”, a spus un altul.
Cert este că, situația este cunoscută și de foști și de actuali salariați ai CEO. Unii spun chiar că respectiva ar fi venit în companie purtând perucă pentru a nu fi cunoscută de angajați. Alții susțin că aceasta și-ar fi achiziționat un apartament în Capitală din banii celor înșelați.
Până la închiderea ediției nu am reușit să dăm de Nina Câmpeanu, deși am apelat-o pe numărul cunoscut, pentru un punct de vedere legat de acuzațiile grave ce i se aduc.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Sa vândă apartamentul și sa achite împrumuturile! De ce sa plătească oamenii care au ajutat-o pentru excentricitatile ei! Dacă nu, sa înfunde pușcăria! Politia sa se autosesizeze!

  2. Asemenea femei sunt putine ,fie ele secretare, contabile, tehniciene, functionare cu influiente asupra sefilor se folosesc de unele persoane credule, numite in articol ,,oameni de buna credinta” pentru a-i isela si asi atinge scopurile. Norocul meu a fost ca secretara nu a apelat si la mine ca o ,,ajutam” asa cum am ajutat o alta femeie sa cumpere un apartament in Timisoara si am ramas pagubit.Asemenea femei, personal eu le consider destepte, perfide, lingusitoare, diabolice, hoate, aventuriste iar persoanele inselate ,,persoane de buna credinta” sunt naive ,credule, intelegatoare, bune, inteligente, multumite si pe mult si pe putin, sensibile,milose, credincioase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here