Foc pus la mașina unui om de afaceri din Bîlteni! Bărbatul acuză interlopi din Rovinari care s-ar fi răzbunat pe el pentru neplata taxei de protecție

4721

Deținătorul unui local situat în centrul comunei Bîlteni și-a găsit una dintre mașinile deținute, incendiate. Este vorba despre o dubiță pe care acesta o avea parcată pe raza localității. Posesorul mașinii a reclamat la poliție incidentul, iar în cauză s-a constituit dosar penal pentru distrugere, deocamdată cu autor necunoscut. Proprietarul mașinii incendiate acuză însă niște rovinăreni, pe care îi numește ,,interlopi”, de producerea evenimentului, pe motiv că respectivii i-ar fi cerut taxă de protecție pe care el nu a vrut să o plătească.

Patronul păgubit Petre Petec a declarat la poliție, după incendierea mașinii sale, că ,,interlopi” din Rovinari, aceiași care i-au cerut o taxă de protecție de 200 de euro, cu două săptămâni în urmă, ar fi autorii faptei produse, miercuri noaptea. Afaceristul nu numai că nu a vrut să achite taxa, ci i-a și reclamat pe respectivii la poliție. A fost însă amenințat de persoane din Vîlcea să își retragă plângerea, lucru pe care acesta nu l-a făcut.
IPJ Gorj confirmă incidentul, mai precis incendierea mașinii din Bîlteni, dar și varianta susținută în fața anchetatorilor de patronul păgubit. În cauză însă se fac, în prezent, cercetări pentru distrugere, polițiștii de la Investigații Criminale încercând să elucideze cum s-a petrecut fapta.Incidentul a avut loc, la ora 1.00, joi dimineața. Mașina a fost stinsă de pompieri.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here