Florin Piersic, pe scena Teatrului “Elvira Godeanu”

302

Maestrul Florin Piersic va fi prezent în aceste zile la Târgu-Jiu, unde va susţine două spectacole, în zilele de vineri şi sâmbătă, pe scena Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Evenimentele încheie astfel seria de spectacole ce au făcut parte din ediţia cu numărul XVI a Festivalului Naţional de Teatru “Zilele Elvira Godeanu”.
Potrivit reprezentanţilor Teatrului “Elvira Godeanu”, spectacolele lui Piersic au fost programate în zilele de 16 şi 17 iunie, deoarece actorul a fost implicat în alte proiecte. Biletele pentru cele două reprezentanţii ale lui Florin Piersic de la Târgu-Jiu s-au vândut încă de la câteva zile de la punerea acestora în vânzare, acum circa o lună şi jumătate. Intitulate “Florin Piersic… Pur şi simplu”, spectacolele vor debuta de la ora 20.00, iar sutele de spectatori se vor putea distra şi gusta din plin arta lui Piersic.
“Alături de toate spectacolele ce au compus ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru, mai există un spectacol puţin excentric. Florin Piersic va veni la Târgu-Jiu numai că datorită programului său foarte încărcat nu a putut veni în cadrul Zilelor Elvira Godeanu şi aşa am convenit, de comun acord, să susţină două spectacole în zilele de 16 şi 17 iunie. Florin Piersic revine la Târgu-Jiu după 7 ani şi sunt convins că vor fi două spectacole memorabile. Ediţia din acest an a festivalului a fost una de antrenament pentru că ediţia a XVII-a, cea de anul viitor, va fi una care va dura o lună de zile datorită faptului că teatrul va împlini anul viitor 25 de ani drept pentru care, anul viitor va fi un adevărat regal. De-a lungul unei luni întregi, vom avea tot felul de spectacole, şi stradale, la care deja am început să lucrăm, în care Zilele Elvira Godeanu şi Festivalul Naţional de Teatru se vor transforma în Festivalul Internaţional de Teatru”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here