Fiul rătăcitor Tenică a revenit la PSD, dar se judecă cu PRM

280

Bumbeşteanul Eftemie Popescu se luptă cu PRM Gorj pentru a-i fi recunoscut statutul de membru în timp ce, în paralel, se declară pesedist cu acte în regulă. Tenică şi-a pus astfel sâmbătă la gât eşarfa PSD şi s-a prezentat la mitingul partidului de guvernământ, acelaşi de care fostul consilier local de la Sadu s-a despărţit când Partidul Social-Democrat era în Opoziţie şi i-a interzis să candideze la Sadu, la fotoliul de primar.

Tenică Popescu, consilierul lăsat fără mandat de către PRM Gorj, este foarte previzibil. Aşa cum era de aşteptat acesta s-a reapropiat de PSD pentru că s-a înscris în cursa pentru un loc de administrator la Salvamont Gorj, structură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj condus de PSD. Crezând că revenirea la PSD îi asigură postul de “salvamontist”, Tenică s-a relipit de PSD, dar strategia nu i-a fost de folos, acesta picând cu brio concursul în cauză. Dezamăgit, Tenică nu a mai dat însă înapoi gândindu-se probabil că PSD-ul este totuşi la Putere. Intrat în horă, Tenică s-a dus chiar şi la mitingul PSD de sâmbătă de la Rovinari. Pentru asta şi-a pus la gât iar eşarfa roşie a PSD şi a scandat pentru Victor Ponta. Asta, în timp ce se judecă, în continuare, cu PRM, în speranţa că va putea reveni în Consiliul Local Bumbeşti-Jiu, partidul lui Vadim urmând să-l recunoască, forţat, de membru.

Tenică şi-a anunţat candidatura la primărie
Fără să spună vreo vorbă însă despre iubirea renăscută faţă de PSD, Tenică Popescu s-a prezentat joi la un post de radio şi s-a lăudat cu procesul pe care îl are cu PRM. Mai mult chiar a menţionat că nădăjduieşte să revină în Consiliul Local pe care l-a părăsit forţat. De asemenea, chiar şi-a anunţat candidatura la Primăria Bumbeşti-Jiu, în 2016, fără să spună însă pentru ce partid politic. Nu a spus nimic nici despre prezenţa sa la mitingul PSD de la Rovinari, dar a avut grijă să menţioneze că stă cu ochii ca pe butelie pe activităţile primarului Constantin Bobaru de la Bumbeşti-Jiu, căruia îi râvneşte postul.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here