Fina lui Ponta, consiliera premierului Ciucă

1715

Teodora Elena Preoteasa, fina fostului deputat de Gorj Victor Ponta, a fost numită, miercuri, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Anterior, Teodora Elena Preoteasa a fost director în Ministerul Fondurilor Europene. Potrivit surselor citate de presa centrală, Teodora Preoteasa este un bun specialist, ea fiind cea care a condus negocierile cu Bruxelles-ul pe Programele Operaționale în mandatul fostului ministru USR Cristian Ghinea.
Soțul ei, gorjeanul Claudiu Preoteasa, a fost până în 2004 membru în Corpul de Control al Guvernului condus de Victor Ponta. Este angajat în ANCOM, autoritatea de reglementare în comunicații, de unde a încasat anul trecut un salariu de 82.355 de lei.
Cei doi soți Preoteasa dețin trei apartamente și trei terenuri intravilane în București și încă un teren agricol de 1300 mp în localitatea Runcu, Gorj. Ei s-au căsătorit în 2010, nași fiindu-le Victor Ponta și Daciana Sârbu. Tatăl lui Claudiu Preoteasa era la acea vreme directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here