Festivalul de folk “Coloana Infinitului” are loc la Teatrul Dramatic

479

Cei mai buni interpreţi de muzică uşoară şi folk se vor reuni la Târgu-Jiu în perioada 26-28 iunie, când va avea loc a VI-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară şi Folk „Colana Infinitului”. Acesta se va desfăşura la Teatrul Dramatic Elvira Godenu din municipiu, spre deosebire de anii anteriori când era organizat la Teatrul de vară din cadrul Şcolii Populare de Artă, Târgu-Jiu.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară şi Muzică Folk „Coloana Infinitului“ a ajuns la a VI-a ediţie şi este destinat copiilor şi tinerilor din toată ţara cu vârste între 6 şi 19 ani. Festivalul urmăreşte promovarea tinerelor trupe pop-rock, descoperirea de noi talente precum şi stimularea acestora în domeniul interpretării muzicii uşoare şi folk româneşti şi internaţionale.
“Festivalul Naţional de Muzică Uşoară şi Folk „Colana Infinitului” se va desfăşura la Teatrul Dramatic Elvira Godenu din Târgu-Jiu. Vor susţine concerte live în jur de patru sau cinci formaţi pe parcursul zilelor, iar vineri va fi muzică uşoară. Juriul este format din personalităţi locale şi naţionale. Preşedintele juriului este Claudiu Bulete, un celebru compozitor pentru copii şi nu numai”, a declarat Ionuţ Popescu, director adjunct la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. Sunt aşteptate mai multe trupe de muzică uşoară, dar şi numeroşi interpreţi de muzică folk.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here