Fără critici la adresa lui Morega

343

stroe ionutNoul preşedinte interimar al PNL Gorj, Ionuţ Stroe, nu l-a criticat deloc pe Morega pentru activitatea sa de lider al filialei liberale. Stroe a menţionat la sfârşitul săptămânii trecute că, nu poate comenta, activitatea antecesorului său, deoarece se află într-o situaţie delicată, el luându-i locul, dar a menţionat că sub Morega, PNL Gorj a avut un trend ascendent.

Doljeanul Ionuţ Stroe consideră că PNL Gorj putea să funcţioneze şi cu Morega în cadrul organizaţiei, fără să mai fi fost nevoie ca fostul preşedinte să demisioneze din funcţie. ,,Personal, dacă este să nuanţez foarte bine, nu aş fi avut nicio problemă dacă Morega ar fi făcut parte din organizaţia PNL Gorj. Asta deoarece şi dânsul, la fel ca oricare alt membru PNL Gorj, poate să aducă plus valoare. Acum, dacă mă întrebaţi pe mine personal, cu da sau ba, funcţia pe care o am nu îmi permite să fac aprecieri cu da sau nu legat de activitatea bună sau proastă a lui Morega. Întradevăr Morega a fost preşedintele organizaţiei PNL pentru o foarte lungă perioadă, tocmai din acest motiv nu pot spune da sau ba”, a declarat Ionuţ Stroe.

Trend ascendent în şase ani

Stroe a subliniat, de asemenea, şi trendul ascendent pe care l-a avut PNL Gorj, în cei şase ani când la cârma organizaţiei s-a aflat Morega. ,,Analizând datele sintetice, perioada în care Morega a condus PNL Gorj a fost una în care PNL Gorj a crescut. Datele sunt foarte clare, subliniază trendul ascendent de care spuneam mai devreme, dar nu ştiu cât de confortabil este pentru PNL Gorj un scor de 18%, care poate fi interpretat ca un obiectiv atins. Din punctul meu de vedere, ca tânăr politician dar şi ca preşedinte al PNL Gorj, consider că se poate mult mai mult de atât. Adică obiectivul PNL, nu numai la nivel central ci şi la nivel local, ar trebui să fie mai mare pentru a ne oferi accesul la guvernare”, a completat noul şef al PNL Gorj.

Ionuţ Stroe conduce de mai puţin de o săptămână PNL Gorj fiind numit pentru a ocupa această funcţie de conducerea centrală a partidului, ca urmare a demisiei lui Dan Ilie Morega.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here