Excluderea lui Răuţ, amânată după CNEx

297

DSCN1237Propunerea privind excluderea lui Ion Răuţ din PNL Gorj care a fost suspusă la vot în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean al filialei nu a mai fost pusă şi în discuţia Delegaţiei Permanente a PNL. Asta, deoarece, potrivit preşedintelui PNL Gorj, Dian Popescu, şedinţa Delegaţiei Permanente s-a amânat câteva zile, ea urmând să fie organizată după şedinţa Consiliului Naţional Executiv (CNEx) a PNL, care va avea loc miercuri.

Delegaţia Permanentă a PNL Gorj trebuia să aibă loc pe data de 16 octombrie, adică sâmbăta trecută. Data în care ar fi trebuit să aibă loc Delegaţia Permanentă a fost stabilită în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean al filialei, şedinţă destul de controversată mai ales ca urmare a trecerii pe ordinea de zi a propunerii de excludere din organizaţie a liberalului Ion Răuţ.

15 liberali au votat atunci pentru excluderea lui Răuţ şi 11 împotriva acestei propuneri, în final stabilindu-se că se va lua o decizie în acest sens în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj, din 16 octombrie. Şedinţa nu s-a mai ţinut.

Răuţ, ţinut în suspans

Picture 017Potrivit preşedintelui PNL Gorj, Dian Popescu, amânarea şedinţei s-a produs ca urmare a deciziilor ce se vor lua în următoarele zile la Bucureşti, legate de moţiunea de cenzură a PSD, dar şi de şedinţa Consiliului Naţional Executiv (CNEx) a PNL care va avea loc miercuri. Pe ordinea de zi a Delegaţiei Permanente, a cărei dată de organizare încă nu se cunoaşte, se va afla şi propunerea de excludere a lui Ion Răuţ, dă asigurări Dian Popescu.

Ion Răuţ, fost ofiţer de Securitate, nu îşi neagă trecutul el susţinând după şedinţa Biroului Permanent Judeţean, de la care a absentat, că se va apăra în şedinţa Delegaţiei Permanente în legătură cu excluderea dorită de conducerea organizaţiei. Răuţ a menţionat atunci, de asemenea, că se gândeşte să conteste la forul superior al partidului acest demers incorect care l-a privat, în opinia sa, de prezenţa la acea şedinţă.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here