Elvira Şarapatin: “Greblă s-a implicat foarte mult pentru salvarea Spitalului Sadu”

252

elvira sarapatinŞefa Organizaţiei de Femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin susţine că singurul parlamentar de Gorj care s-a implicat direct pentru salvarea de la închidere a Spitalului Sadu ar fi Toni Mihail Greblă. Senatorul PSD a făcut, în opinia colegei sale de partid, numeroase diligenţe la nivel central, ajutând autorităţile judeţene şi cele locale de la Bumbeşti-Jiu pentru a opri dezastrul programat pentru unitatea medicală situată la intrarea pe Defileul Jiului.

Părerea Elvirei Şarapatin este împărtăşită şi de primarul localităţii Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, care chiar ieri după orele 16.00 a avut a patra întâlnire cu ministrul Sănătăţii, pentru a-i expune problema spitalului Sadu.

Aşa cum era de aşteptat, şi de această dată, întâlnirea cu membrul Guvernului i-a fost mijlocită de senatorul PSD de Gorj, Toni Greblă. “Am avut până acum patru întâlniri cu ministrul Sănătăţii. Acum câteva minute m-am despărţit şi de senatorul Greblă care m-a ajutat şi acum să îmi expun doleanţa ministrului, personal. Senatorul Greblă a mijlocit cea mai mare parte a acestor întâlniri şi s-a implicat direct pentru rezolvarea situaţiei în care se găseşte Spitalul Sadu. Fără lipsă de modestie, Greblă chiar s-a implicat foarte mult”, a declarat edilul localităţii Bumbeşti-Jiu.

Primarul Bobaru susţine că are mari speranţe să salveze spitalul dar şi personalul administrativ şi TESA care se află într-o situaţie sensibilă. “Speranţa moare ultima. Noi trebuie să facem tot ce se poate pentru a salva unitatea medicală. Am depus în scris doleanţa noastră, direct, la ministrul Sănătăţii. Am avut patru audienţe în ultimele trei săptămâni la Ministerul Sănătăţii”, a explicat Bobaru.

Elvira Şarapatin şi-a lăudat însă prima colegul de partid, care este aşteptat la sfârşitul lunii să participe la acţiunea demarată la Crasna pe 30 aprilie, de un post central de televiziune, intitulată “România prinde rădăcini”. Greblă va participa, de asemenea, la o acţiune iniţiată de aceiaşi televiziune, în Parcul Central din Târgu-Jiu, discuţiile televizate având ca temă, în general, promovarea turismului gorjean cât şi oportunităţilor de afacere din judeţul nostru.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here