Elevii de la Colegiul Auto, pasionaţi de origami

208

1Biblioteca Judeţeană “Christian Tell” Gorj a organizat în data de 29 mai 2012 o expoziţie de obiecte origami, după o muncă deosebită în atelier împreună cu elevii. Doamna bibliotecară Roxana Oprea şi alţi reprezentanţi ai bibliotecii în proiectul ”ŞI EU SUNT ADOLESCENT CA TINE” au pregătit o minunată expoziţie origami care s-a bucurat de mulţi admiratori.

Elevii de la Colegiul Auto, sub îndrumarea Doamnei Profesoare Iulia Rădulescu sunt pasionaţi de această artă şi promit ca pe viitor să se perfecţioneze. Ce este origami? Este arta îndoirii hârtiei pentru a construi diferite obiecte de artă. De unde se poate lua hârtia pentru origami? Din Bucureşti sau Arad, acolo sunt magazine cu produse din Japonia. Originea artei origami se află în Japonia, dar s-a răspândit în lume prin frumuseţea ei, de aceea mai ales tinerii sunt fascinate de ea. Elevii de la Colegiul Auto au învăţat cu interes primii paşi în origami şi au declarat că este o formă de relaxare. Ei şi-au propus să se perfecţioneze construind obiecte decorative, au creat deja chipuri de copii, de exemplu un adolescent care citeşte, imagine a expoziţiei. Iată cum talentele fără frontiere devin veşnice! Ornamente, jucării origami, iată 12ce le place copiilor! Se poate câştiga din origami în România? Cum se pliază în origami un model de business personal? Eu personal cred că se poate câştiga din origami dacă este de valoare. Maeştri în origami sunt cam puţin, dar pe viitor această artă va impresiona! Origami nu doar ca artă, ci şi ca practică, în matematică, publicitate, divertisment, tehnologie şi cercetări. Doamna Profesoară Iulia Rădulescu de la Colegiul Auto “Traian Vuia” Tg Jiu încurajează elevii să-şi dezvolte pasiunea pentru origami, MODEL DE BUSINESS PERSONAL!!1 Pe viitor elevii vor merge la atelierele de creaţie origami şi poate că vor fi cunoscuţi în lume prin talentul lor…

IATĂ CĂ ŞI GORJENII SUNT PASIONAŢI DE ARTA JAPONEZĂ!

Fiind o frumuseţe, copiii cred că bine este ca noi toţi să o admirăm la nesfârşit! Hai să organizăm lumea pentru a spori minunile ei! Vă aşteptăm cu drag la atelierele de creaţie origami !..

Profesor IULIA RĂDULESCU Colegiul Auto “Traian Vuia” Tg Jiu, judeţul Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here