Elevi de la „Constantin Săvoiu”, premiaţi de Poliţia Locală

352

Pentru că au dat dovadă de spirit civic, trei elevi ai Şcolii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”, din municipiul Târgu-Jiu, au fost premiaţi de către reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a premiat, sâmbătă, în cadrul Târgului Organizațiilor de Tineret, trei elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Cei trei tineri au găsit în Parcul Central o brățară din aur și au predat-o polițistului local, aflat în patrulare la momentul respectiv. „Pentru conduita adoptată și pentru promovarea actelor de acest gest, elevii au primit diplome de apreciere și premii în bani din partea conducerii instituției. Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu mulțumește cetățenilor care se implică activ în viața comunității”, confirmă Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a Municipiului Târgu-Jiu.
Se dovedeşte, astfel, încă o dată, că o educaţie bine aleasă îi transformă pe copii în cetăţeni responsabili, cu un ridicat spirit civic.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here