Elevi de la Colegiul Tehnic Motru, în vizită la CŞEI Târgu-Jiu

447

Un grup de elevi de la Colegiul Tehnic Motru a mers vineri în vizită la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CŞEI) Târgu-Jiu, unde au petrecut momente plăcute gătind împreună cu elevii acestei instituţii, totul în cadrul unui schimb de experienţă ce are drept scop integrarea copiilor cu cerinţe educaţionale speciale.

Un parteneriat între Colegiul Tehnic Motru şi CŞEI Târgu-Jiu, intitulat „Copii suntem toţi”, le-a oferit elevilor celor două instituţii ocazia de a se întâlni şi de a găti împreună, dar şi de a lega noi prietenii. „Este foarte important să promovăm asemenea proiecte, dorim ca elevii noştri să îşi schimbe atitudinea faţă de copiii cu probleme. Faptul că au gătit împreună, i-a apropiat. Continuăm pe acest drum şi cu siguranţă vom reuşi. Colectivul de profesori, în frunte cu Nicu Baiu, directorul instituţiei, ne-a primit frumos, ne-au prezentat școala și sălile îngrijite și pregătite de sărbătoare. Copiii au râs, au povestit, au împărtășit idei, sentimente, a fost o zi reușită! A fost o experiență foarte plăcută!

10849806_313007475555541_7560438586440295588_n Elevii noștri au gătit împreună cu cei de la Şcoala Specială. S-au gătit sarmale de post, fasole bătută, salată orientală, salată de vinete. Elevii motreni au venit cu prăjituri, iar gazdele ne-au oferit mici atenții lucrate de ei, specifice sărbătorilor. Vom colabora în continuare, la următoarele activități ale proiectului”, a declarat Niculina Chiţulescu, directorul Colegiului Tehnic Motru. La acţiune au participat 15 elevi şi patru profesori de la Colegiul Tehnic Motru.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here