Elevă dispărută de o săptămână de acasă

232

O elevă de 16 ani din comuna gorjeană Jupânești a fost dată dispărută de IPJ Gorj, după ce părinții acesteia au anunțat că fiica lor a plecat de acasă de pe 11 februarie și nu a mai dat de atunci niciun semn de viață. Elena Ramona Crăsnaru era elevă la Colegiul Tehnic Henri Coandă din Târgu Jiu, în clasa a XI-a și, conform dirigintei Elisabeta Drăgoi, învăța foarte bine, având note bune în catalog și absențe puține. „Ea nu a mai venit la școală de marțea trecută, de la reluarea orelor după vacanța dintre semestre. Eu l-am sunat pe tatăl ei atunci, mi-a spus că ea a plecat de acasă, că și-a luat buletinul și cardul pe care primea bursa socială de 180 de lei și nu a mai dat niciun semn de viață. De atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea”, a declarat diriginta Elisabeta Drăgoi.
Tatăl fetei, Aurelian Crăsnaru, a precizat, de asemenea, că nu a anunțat imediat dispariția fiicei sale de la domiciliu întrucât, în luna ianuarie, aceasta a mai plecat pentru două zile, fiind găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu Jiu, ea declarând atunci că ar fi stat la o colegă din oraș și nu a considerat necesar să își anunțe părinții. „Am dus-o atunci cu polițiștii inclusiv la un centru de primire a minorilor, dar nu a stat prea mult nici acolo. A venit acasă în cele din urmă, dar era iritată, agitată, cred că a fost supusă unor presiuni, dar nu ne-a spus nimic. Nici acum când a plecat nu a spus nimic și normal că ne facem griji pentru ea că era un copil bun, învăța și nu lipsea de la școală”, afirmă tatăl minorei dispărute.
Conform IPJ Gorj, Elena Ramona Crăsnaru are o înălţime de aproximativ 1,70 m, greutate circa 50-59 kg, constituţie atletică, păr blond, drept, tuns scurt, ten deschis, faţa ovală, ochi verzi. La data dispariției, fata era îmbrăcată într-o geacă de mușama de culoare maro deschis, avea blugi de culoare albastră și ghete de culoare neagră.  Polițiștii menționează că oricine poate da relații despre minora dispărută poate apela numărul unic de urgențe 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here