Eftenoiu le transmite primarilor PSD Gorj că nu vrea parlamentar!

2425

Mădălin Cornel Eftenoiu, membru în CS-ul CEO, director adjunct al AJFP Gorj de la jumătatea lunii trecute, detașat în aceiași zi șef la Administrația Cotribuabililor Mijloci București, anterior director adjunct la Direcția de Protecție Socială Târgu-Jiu pentru doar câteva zile, ajuns în primărie prin dispoziție a edilului municipiului, a anunțat cu o oră în urmă că nu vrea o candidatură la alegerile parlamentare din partea PSD Gorj. De altfel, mai mulți primari PSD din județul nostru au făcut, în ultimul timp, lobby pentru o candidatură la parlamentare a finanțistului Eftenoiu, lucru reconoscut astăzi de primarul PSD al comunei Turburea, Ion Bîrcă.

Eftenoiu transmite doar că propunerea îl onorează dar, nu face parte din proiectele sale. ,, Nominalizarea mea ca viitor candidat pentru Parlamentul României mă onorează, și reprezintă o confirmare a lucrurilor bune făcute în structurile Ministerului Finanțelor Publice, în care am activat în ultimii ani, și în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, din care fac parte de câteva luni. Totuși, o candidatură pentru Parlamentul României nu face parte din proiectele mele, din perioada următoare,  și orice speculație pe această temă este lipsită de orice fundament”, le transmite Eftenoiu lobbyștilor din PSD Gorj.

În același timp, Eftenoiu le-a mulțumit, totuși, în comunicatul de presă transmis după ora 22:00, celor care l-au luat în considerare pentru o candidatură la parlamentare din partea PSD. Eftenoiu nu neagă în comunicatul de presă, promovările succesive, fără concurs, din luna aprilie.

Susținerea lui Eftenoiu pentru un loc de deputați de către social-democrați, acesta fiind promovat și susținut de PNL, a făcut valuri astăzi în PSD Gorj, deoarece pe lista de așteptare sunt mai mulți pesediști care vor o astfel de candidatură. Mihai Weber a încercat să calmeze însă spiritele spunând, în această după-amiază, că el nu a fost consultat în această privință, neștiind de discuțiile interne  ale unora dintre edilii PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here