Duelul echipelor secunde

236

Cupa României ne oferă, astăzi, un duel interesant între CSU Craiova și Pandurii, însă nu la nivelul primelor echipe, ci la cel al celor secunde, ambele angrenate în competiția ligii a 3-a.
Pe terenul de la Ișalnița, acolo unde CSU II Craiova a trecut în turul precedent de Minerul Motru, Pandurii II va încerca să scoată din competiție echipa secundă a Craiovei. Claudiu Mocioi, antrenorul pandurilor mici, vede un meci interesant, pigmentat și de evoluțiile unor jucători de la echipele mari: “E un meci interesant, între echipele secunde ale unor grupări de primă ligă și va fi o ocazie bună de a ne putea compara, de a vedea la ce nivel suntem în comparație cu o echipă de același fel și din aceeași categorie. La fel ca și ei, unde se anunță câteva întăriri de la prima echipă, și noi vom avea câțiva jucători de la echipa mare, vom vedea și câți vor fi, doi, trei, poate chiar cinci. Totul depinde de antrenorii echipei mari, de ceea ce intenționează ei să vadă, de minutele pe care vor să le dea unor jucători care au evoluat mai puțin sau chiar deloc pentru prima echipă”. Silviu Bogdan, managerul Centrului de copii şi juniori al celor de la CSU Craiova, vede acest meci ca pe un derby și speră ca echipa sa să fie cea care se va califica în faza următoare: “Este un derby între echipele secunde ale cluburilor oltenești din Liga 1. Se anunță un joc interesant, cu jucători tineri și de-o parte și de alta. Cu cât avansăm în competiție partidele vor fi mai dificile. Pandurii II este o echipă valoroasă, care evoluează de ani buni la nivelul Ligii a III-a. Ne dorim să fie un meci frumos și noi să mergem mai departe”.
Meciul se va disputa, astăzi, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul Ișalnița, iar echipele ce se vor califica mai departe vor intra în turul 5 alături de cele 18 echipe din liga secundă ce nu au intrat încă în competiție.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here