Dr. Grigore Lupescu distins cu – Premiul Internaţional HIPOCRATE

2196
Numai în ultima lună prestigiosul nostru concitadin, dr. Grigore Lupescu, Cetăţean de Onoare al municipiului Târgu Jiu şi membru al Academiei de Ştiinţe din New York, a primit patru prestigioase distincţii din partea Institutului Biografic American(ABI) DIN Carolina de Nord (SUA), personal a Preşedintelui J.M.Evans şi din partea Centrului Biografic Internaţional (IBC) Cambridge (Marea Britanie), sub semnătura Directorului General, Nicholas S. Law.

Spicuim din ampla corespondenţă primită. În invitaţia primită pentru includerea în „Ordinul American al Meritului pentru Realizări Profesionale” se menţionează că acest ordin reprezintă ” o ligă exclusivistă a persoanelor de prestigiu care au realizat fapte importante. Dr. Lupescu, dvs. reprezentaţi o sursă de inspiraţie pentru cei din jur.Din partea Institutului, vă trimit mulţumirile mele din inimă pentru realizările şi exemplul dvs. onorabil, demonstrat altora.”
Medicul gorjean a fost selectat şi pentru apariţia în „Mari Minţi ale secolului 21”, inclusiv ultima ediţie,”una dintre cele mai populare şi căutate cărţi din colecţiile celor mai mari bibliografi ai lumii, care are ca tematică minţile creative şi influente. Scopul acestei cărţi este de a se focaliza asupra personalităţilor care şi-au demonstrat abilitatea de a fi mari lideri, gânditori, intelectuali, inventatori,, etc. Vă felicit pentru nominalizarea includerii în această lucrare de referinţă, fără egal” se afirmă în finalul invitaţiei.
“Comitetul de Premiere al IBC este onorat să vă acorde Premiul Internaţional HIPOCRATE. Credem că veţi accepta acest premiu pe care vi-l acordăm ca un tribut adus personalităţilor de frunte din întreaga lume” se menţionează în înştiinţarea potrivit căreia medicul gorjean îşi va ocupa “locul de drept” în cea de-a 35 a ediţie a Dicţionarului de Biografie Internaţională, editat de IBC.
Marius Becherete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here