Două posturi temporar vacante au rămas neocupate la Spitalul Judeţean

229

Concursurile pentru ocuparea celor nouă posturi temporar vacante scoase al concurs de Spitalul Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu s-au finalizat la sfârşitul săptămânii trecute. Două posturi au rămas neocupate, SJU Târgu-Jiu urmând să le scoată din nou la concurs. Este vorba despre postul de infirmier la Balneologie şi cel de asistent medical la Blocul Operator.

Nouă posturi temporar vacante au fost scoase la concurs de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. 59 de persoane s-au înscris pentru a participa la concursurile de angajare. Concursurile de angajare s-au încheiat, două posturi rămânând neocupate. „Dintre cele nouă posturi temporar vacante scoase la concurs, două au rămas neocupate. Este vorba despre cel de infirmier la Balneologie şi cel de asistent medical Bloc Operator. Acestea vor fi din nou scoase la concurs şi sperăm ca de această dată să se ocupe”, a menţionat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu. Trebuie menţionat faptul că pentru postul de la Balneologie s-au înscris cinci persoane, iar pentru cel de asistent medical bloc operator şi-au depus dosarele nouă candidaţi.

Pe 22 octombrie încep alte concursuri de angajare
Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a scos la concurs încă patru posturi vacante. După finalizarea perioadei de înscrieri, concurenţa este mare, după cum confirmă reprezentanţii unităţii. „Avem opt persoane înscrise pentru postul de infirmier, cinci pentru cel de asistent, patru pentru autopsier şi două dosare pentru postul de referent”, confirmă Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Concursurile pentru ocuparea acestor posturi se desfăşoară în perioada 22-25 octombrie. „Concursul pentru postul de infirmier este pe 22 octombrie, pentru asistent pe 23 octombrie, pentru autopsier pe 24 şi pentru postul de referent, pe 25 octombrie”, declară purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here