Dosar penal pentru furt

270

Un bărbat din judeţul Vâlcea, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în comuna Licurici, este cercetat de poliţiştii gorjeni după ce a sustras 135 de litri de motorină chiar de la locul de muncă. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În dimineaţa zilei de 4 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 35 ani, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, care transporta în autoturismul proprietate personală şase recipiente din plastic, de 20, respectiv 30 litri. Verificând recipientele, poliţiştii au stabilit că acestea conţineau 135 de litri de motorină, produs petrolier pe care bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în comuna Licurici, îl sustrăsese de la locul de muncă.
„Iniţial, suspectul a încercat să inducă în eroare poliţiştii, cu privire la provenienţa produsului petrolier, prezentându-le în acest sens, mai multe bonuri fiscale în care erau menţionate alte cantităţi de produs petrolier. Poliţiştii au continuat activităţile de cercetare şi au stabilit că suspectul, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în comuna Licurici, a sustras motorina chiar de la locul de muncă. Produsul petrolier a fost ridicat şi restituit unităţii, urmând ca valoarea prejudiciului să fie comunicată ulterior”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Pe numele suspectului poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here