Doina Gorjului a susţinut un spectacol extraordinar de 8 Martie

358

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a susţinut un spectacol extraordinar pentru toate reprezentantele sexului frumos şi puternic. Joi seara, sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu a fost neîncăpătoare pentru sutele de doamne şi domnişoare care au ales să se bucure de un răsfăţ folcloric. Ele au fost întâmpinate cu flori şi mărţişoare, conducerea Doinei Gorjului reuşind şi de această dată să le surprindă plăcut pe gorjence.

spectacol_doinMembrii Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu au oferit, joi seara, târgujienilor un spectacol gratuit. Evenimentul care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu a fost prilejuit de Ziua Femeii, care a fost sărbătorită sămbătă, 8 martie.
Sala de spectacol a Casei de Cultură din Târgu-Jiu s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii de muzică populară de calitate. Deşi are o capacitate de aproximativ 600 de locuri, au fost destul de multe persoane care au stat în picioare pentru a-ţi urmări pe artiştii „Doinei Gorjului”.

„Un spectacol pe sufletul femeilor”
La intrarea în sala de spectacole, gorjencele au fost întâmpite cu flori şi mărţişoare, un gest care le-a cucerit. Spectacolul susţinut de artiştii „Doinei Gorjului” le-a ajuns la suflet. „A fost extraordinar! Am fost primite cu flori şi mărţişoare, iar prestaţia artiştilor a fost demnă de toată lauda. Un spectacol reuşit, un cadou de Ziua Femeii de neuitat”, a mărturisit una dintre spectatoare.
spectacolÎn rândul fanelor Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” s-au aflat şi doamne şi domnişoare venite din alte localităţi ale Gorjului, nu doar din Târgu-Jiu, dar şi persoane sosite din judeţele învecinate.
Trebuie precizat faptul că artiştii Doinei Gorjului vor putea fi văzuţi şi ascultaţi şi la Severin, în următoarele zile.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here