Directorul financiar-contabil și-a făcut bagajele de la SJU Târgu-Jiu! Gigel Capotă a trecut ca și acceleratul prin concursul pentru postul de manager al Spitalului Deva

683

Capotă nu mai vrea să stea la comandă, în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, așa că, de ceva vreme, și-a făcut bagajele și așteaptă să plece! Nu în Dubai, de unde s-a întors de curând, ci la un alt loc de muncă la fel de călduros, cel puțin în comparație cu cel încă deținut la spitalul nostru municipal. Este vorba despre Spitalul de Urgență Deva, unde Gigel a țintit locul vacant de manager. Și astfel, deși a negat permanent că se va prezenta la acest concurs, miercuri, și-a luat liber de la serviciu și a zbughit-o în județul vecin. A trecut însă prin concurs ca și acceleratul prin halta Budieni, asta pentru că respectivul director a picat total pe lângă subiectele de examen. S-a întors la Târgu-Jiu cu coada între picioare și cu un mare “NU” în brațe, legat de participarea sa la concurs, asta deși presa hunedoreană l-a dat grav de gol. Evident și rezultatul, Gigel Capotă încasând un mare zero la concursul respectiv.

Directorul financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, este unul dintre cei trei candidaţi înscrişi în cursa pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva, desfășurat în perioada 29 iunie-18 iulie 2017. Contracandidatele sale au fost Pera Stefanie Adina Ileana și Poenar Mihaela Ioana. Cea din urmă a absentat la concurs. În sală au fost prezenți astfel doar primii doi candidați. Surpriză însă, Capotă Gigel Gheorghe a părăsit sala, după mai puțin de cinci minute.

Un mic mesaj de amenințare
Surse neoficiale, citate de HunedoaraLiberă.ro, declară că Gigel Capotă a scris pe foaia de concurs un mesaj pentru președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Deva, Petru Lobonț. Contactat de publicația din județul vecin, candidatul nu a dorit să facă public mesajul pe care i l-a scris lui Lobonț, dar a confirmat că a părăsit sala după câteva minute. În mesaj, acesta i-ar fi scris lui Lobonț că nu intenționează să facă niciun demers, deși nu s-a respectat Ordinul ministrului Sănătății nr. 1520/2016.

Gigel, un mare zero!
Și astfel, deşi a negat pentru Gorjeanul că ar vrea să ajungă manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, explicând chiar, luna trecută, că nu este deloc interesat să plece de la SJU Târgu-Jiu, Gigel Capotă s-a înscris la concurs. Mai mult a trecut de proba selecţiei dosarelor, iar la proba scrisă s-a prezentat, în dimineaţa zilei de 5 iulie, însă a părăsit sala în scurt timp, fiind notat cu 0 puncte.
Proba a fost promovată de către Pera Stefanie Adina Ileana, care a obţinut nota 8,18.

Aspirație mare, putință mică…
La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, unde Capotă ocupă funcţia de director financiar-contabil, se vehiculează că acesta ar dori şi postul managerului Tiberiu Tătaru, însă cum mandatul său încă nu s-a încheiat, Gigel s-a reorientat spre Deva. Din păcate pentru el, a ieşit din cursa pentru şefia SJU Deva, picând pe lângă subiect la proba scrisă. Probabil nu a avut timp să se pregătească suficient, asta deoarece s-a tare petrecut într-o vacanță recentă în Dubai. Pozele cu candidatul de zero au dispărut însă de pe pagina de socializare a respectivului, probabil Gigel fiind conștient că vreun jurnalist îl poate face iar vedetă.

10 COMENTARII

 1. Ana Maria cand inveti sa fii un jurnalist adevarat nu “un postac la comanda” ?? Crezi ca intereseaza pe cineva “aceasta stire senzationala” ? Daca erai jurnalist adevarat m-ai fi intrebat….ce a fost in “SPATELE” acestei renuntari si poate iti dadeam un raspuns ca….”nu a mai fost de actualitate ptr mine…” La demnitatea mea, ma felicit ptr gestul meu…insa este departe de puterea ta de intelegere si nu ma complic. Ti-am mai spus…eu nu sunt santajabil asa ca…SCRIE CE VREI.

  • OK! O să vedem în următoarea ședință de consiliu județean dacă un om care a luat nota ZERO la concursul de management de la spitalul din Deva poate să fie de nota 10 la Gorj! Adică la marele spital universitar de talie galactică din Deva nu e bun, da’ la noi, la țară, la Gorj, merge și-așa… Vom vedea! Și așa e o frământare destul de serioasă atât în societatea civilă gorjeană, nemulțumită grav, cât și printre politicieni, cu privire la calitatea execrabilă a sănătății gorjene (începând, normal, cu managementul!), și așa e un val activ în societate care dorește o prestație a sănătății gorjene la nivelul Europei secolului XXI, iar noi ținem oameni de nota zero în management, ca să ne fie bine!

 2. Gigel este un mare ZERO si la SJU Tg.Jiu unde de cand a venit s-a ocupat numai de matrapazlacuri si femei. In societatea noastra se pare ca poti sa ai o functie importanta la o institutie importanta chiar daca esti un mare ZERO si moral si profesional !!!

  • Comentariile negative la adresa domnului Capota Gigel sunt rautacioase. Am lucrat in trecut in dumnealui si pot sa afirm ca este un foarte bun profesionist. Din pacate , in societatea noastra, nu ai sanse de promovare daca nu esti sustinut politic.

   • Ne aducem aminte și de „performanțele” dânsului la Garda Financiară. Nu s-a schimbat nimic în bine! A picat „cu drag” la Antifraudă și a fost „recuperat” la Sănătate, unde atât de bun a fost încât la un concurs mai serios și fără influențe politice a luat repejor drumu-napoi acasă cu un zero mare ca rezultat OFICIAL! Dacă nu-l pupăm și-l mângâiem și pe creștet, ca dreaq ne-am mai apucat să-l recuperăm?

 3. In Gorj conduc prostii si golanii de felul astuia.Lant de aur ca zgarda de caine. Dar si seful lui Tataru e multime vida asa ca rade ciob de oala sparta.

 4. sugerati ca Gigi are putinta mica. Sa stiti ca saptamana trecuta doua angajate ale spitalului se pare ca s-ar fi luptat pentru el (sau cel putin asa se barfeste pe la colturi) . Sunt chiar invidios ce succes are la doamne omul asta, doamne tinere si frumoase.

 5. Mi se pare mie sau individul asta isi permite sa afirme prin comentariul postat ca ati scris articolul in scopul de santaj ?! Incredibil cat tupeu ! Crede ca nu intereseaza stirea dar il anunt ca tot orasul rade pe seama notei luate iar de angajatii din spital nu mai zic 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here