Dian Popescu: “Aşteptăm ca Florin Cârciumaru să îşi respecte promisiunea”

288

IMG_2420Şeful PNL Gorj, Dian Popescu, mai speră încă la o întâlnire cu liderul PSD, Florin Cârciumaru, pentru a discuta despre o posibilă colaborare politică pe plan judeţean.

Din păcate, liberalul susţine că au trecut două luni de zile iar discuţiile cu pesediştii se tot amână. În cele două luni, în schimb, pesediştii au bătut palma cu cei de la PRM.

Dian Popescu a amintit ieri despre discuţia cu social-democraţii mai ales că acesta, de două luni de zile, nu a mai avut loc. Liberalul îl scuză însă pe liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pentru acest impediment dar susţine că aşteaptă încă anul acesta mult discutata întrevedere. “Nici până la această oră PSD-ul nu ne-a chemat la vreo discuţie pe marginea unei colaborări. A procedat exact cum procedează la nivel central Ponta. Ne promite de două luni şi aici aş vrea să cred că este o amăgire doar, şi că motivele amânării sunt tehnice. În acest caz va trebui să îl întreb pe un om pe care eu îl consider drept unul responsabil, pe Cârciumaru, că a stabilit cu mine o întâlnire cu PSD-ul dar nu s-a mai întâmplat asta.

Sunt însă două variante: ori Cârciumaru nu are un cuvânt de spus în PSD, ori din motive tehnice nu a putut să stabilească această întâlnire. Tind să cred acest ultim lucru pentru că nu aş vrea să îl consider pe Cârciumaru ca alţi lideri ai PSD”, a declarat şeful PNL Gorj.

În aşteptare

Dian Popescu a susţinut, de asemenea, că PNL Gorj este încă deschis la discuţii şi aşteaptă ca social-democraţii să aibă curajul să susţină o întâlnire faţă în faţă cu liderii liberali gorjeni. “Încă mai aşteptăm ca Florin Cârciumaru să îşi respecte promisiunea pe care mi-a făcut-o, prin mine, nu numai mie ci întregului PNL, adică aceia că ne vom întâlni şi vom discuta”, a completat Popescu. Liberalii susţin că până la discuţii nu îşi vor schimba felul în care abordează proiectele de hotărâri în Consiliul Judeţean.

A. Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here