DGASPC Gorj scoate la concurs şase posturi vacante

285

La mijlocul acestei luni, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a primit aviz favorabil pentru demararea procedurilor de concurs în vederea ocupării a şase posturi vacante. Se caută patru inspectori, un educator şi un asistent medical principal.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Gorj, în data de 16.07.2013 s-a primit aviz favorabil la începerea procedurilor de concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante sau temporar vacante. Primul este un post corespunzător funcţie publice de inspector, grad profesional principal la Compartimentul buget-execuţie bugetară din cadrul aparatului de specialitate, post temporar vacant în perioada 07.06.2013 – 04.04.2015 ca urmare a suspendării raportului de serviciu al inspectorului Ramona – Elena Lăpăduşi. Se scoate la concurs şi un post corespunzător funcţie publice de inspector, grad profesional superior la Compartimentul relaţii cu publicul din cadrul aparatului de specialitate, post vacant din data de 20.03.2013 ca urmare a încetării raportului de serviciu al d-nei Gabi – Cristina Covei. „Mai avem un post corespunzător funcţie publice de inspector, grad profesional principal la Compartimentul pentru copilul abuzat, neglijat şi exploatat din cadrul aparatului de specialitate, post vacant din data de 10.06.2013 ca urmare a încetării raportului de serviciu al d-nei Modrea Marcela-Silvia; un post corespunzător funcţiei contractuale de educator (studii medii) la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Jiu – Casa de tip familial “Tineretul”, post vacant din data de 05.04.2013 ca urmare a încetării contractului individual de muncă al d-nei Elena Popescu”, a menţionat Laurenţiu Diaconescu, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Posturi de asistent medical şi muncitor calificat
DGASPC Gorj mai scoate la concurs şi un post corespunzător funcţiei contractuale de asistent medical principal (studii postliceale) la Complexul de servicii alternative la protecţia rezidenţială Târgu-Jiu – Centrul de îngrijire de zi, post temporar vacant în perioada 01.05.2013-20.02.2015 ca urmare a suspendării contractului individual de muncă al Elenei – Claudia Neguţ şi un post corespunzător funcţiei contractuale de muncitor calificat II (instalator) la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu-Jiu – Compartimentul administrativ-contabilitate, post vacant din data de 29.01.2013 ca urmare a încetării contractului individual de muncă al d-lui Vasile Matei. „Pentru că sunt termene de respectat pentru desfăşurarea acestor concursuri, data aproximativ de desfăşurare este după 05 septembrie 2013”, a precizat directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here