Deputata Khraibani aduce computer tomograf la Spitalul Motru!

333

Una din promisiunile deputatului Camelia Khraibani, făcute electoratului, a fost aceea de atragere de fonduri pentru achiziționarea de aparatură de specialitate pentru Spitalul Motru, în vederea creșterii calității serviciilor medicale. Prin demersuri la Ministerul Sănătății, deputatul Camelia Khraibani a reușit, în anii anteriori, să aducă peste 700.000 de lei cu care au fost cumpărate echipamente medicale pentru dotarea unității spitalicești. Deputatul Camelia Khraibani a anunțat, astăzi, că și-a onorat și promisiunea legată de achiziționarea unui computer tomograf de către Spitalul Motru. În acest sens, Ministerul Sănătății a emis fila de buget către unitatea medicală, prin care i-a fost pusă la dispoziție suma de 1.250.000 de lei, urmând ca diferența de un milion de lei, necesară pentru cumpărarea unui computer tomograf de ultimă generație, să fie alocată din bugetul local al orașului.

”Sunt mulțumită că demersurile mele s-au soldat cu succes. Acest lucru mă bucură cu atât mai mult cu cât achiziționarea unui computer tomograf pentru Spitalul Motru era o urgență, iar calitatea actului medical va crește, o dată cu punerea sa în funcțiune. Era una din promisiunile făcute oamenilor din Motru și din împrejurimi și m-am ținut de cuvânt”, a precizat Camelia Khraibani.

Spitalul din Motru va trebui să organizeze o licitație, în perioada următoare, pentru achiziționarea noului echipament de diagnosticare, urmând ca acesta să poată deveni funcțional în cel mai scurt timp.

 

 

 

20.04.2016

3 COMENTARII

  1. Spun un adevar totusi aceasta femeie a facut cate ceva in acest mandat : trenul pe care il asteptau atat de mult oamenii din acest oras a fost bine venit pentru noi oamenii de rand care nu ne putem permite sa platim atatia bani la transport. Noi oamenii de rand doamna doctor vam votat tot noi o sa va votam ca primar la MOTRU vrem un om care sa faca ceva si pentru noi nu numai pentru cei din varf.Va felicit atat eu cat si foarte multi pentru decizia luata si mai ales pentru ca ati plecat din acest partid care a NENOROCIT GORJUL. Suntem aproape de dumneavoastra chiar daca ne cunoastem din vedere sau ne salutam pe strada .Sa va dea DUMNEZEU sanatate .

  2. Un exemplu foarte rar , când un ales al unei comunități pentru Parlamentul României își tine promisiunile din campanie ! Rarisim as putea spune !
    Dacă am putea fiecare sa il găsim in comunitatea noastră , la fel ca locuitorii din aceasta parte a Gorjului , pe ACELA CARE ISI TINE CUVÂNTUL DAT IN CAMPANIE MAI MULT DECÂT ORICE TENTAȚIE DIN PERIOADA MANDATULUI , votul nostru ar da roade si noi am trai mai bine . Cei din Circumscripția gorjeană l-au găsit pe omul potrivit , serios si de cuvânt ! Ii felicitam in aceeași măsura pe votanți dar si pe deputata ! Noi aici in Dolj rămânem tot ca prostii ! Ca in vorba aia : vin ai noștri , pleacă-ai voștri / noi rămânem tot ca prostii !!! Probabil si suntem prosti de nu putem sa votam ca cei din Gorj : cu mâna buna ! Cu minte ! Asta e !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here