Delegați la conducerea unor parchete din Gorj

1727

Decizii înainte de minivacanță pentru șefi unor parchete din Gorj. Astfel, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a Ionelei Grecu, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.07.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
Totodată, CSM a decis delegarea în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci a lui Alexandru Mădălin Dăianu, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.07.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
În plus, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Daniel Surdoiu, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here