DE NECREZUT!!! Directorul ”Pedichiură”, ipochimenul care a afectat iremediabil imaginea municipalității, desemnat de ALDE candidat la funcția de primar al Târgu-Jiului. Iordache: Rotaru minte!

768

O informație apărută pe contul de Facebook al directorului Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, aruncă în aer scena politică: potrivit postării, personajul care a creat deservicii incomensurabile municipiului Târgu-Jiu, în urma apariției în toată media a imaginii în care apare cu picioarele într-un lighean, în timp ce i se făcea pedichiura la birou, a fost desemnat să candideze pentru poziția de primar al orașului, din partea ALDE. Surse din apropierea lui Rotaru spun că acesta infirmă informația și dă vina pe o persoană care i-a administrat contul în campania electorală trecută. Punctul de vedere al vicepreședintelui ALDE Gorj, Ion Iordache, e unul tranșant: Marian Rotaru nu este un subiect care să mă intereseze!

Sâmbătă seara, la ora 23,21, pe contul personal de Facebook al lui Marian Rotaru a apărut următorul mesaj: ”În urma discuțiilor pe care le-am avut în această săptămână cu vicepreședintele ALDE Gorj, dl. Ion Iordache, am hotărât împreună ca la alegerile din 2020, să candidez din partea ALDE Gorj ca PRIMAR la Primăria Municipiului Târgu-Jiu”. Postarea a primit câteva zeci de aprecieri din partea susținătorilor lui Rotaru, însă după câteva ore, mesajul a fost șters. Speculațiile pe tema unei candidaturi a lui Marian Rotaru au fost alimentate și de faptul că acesta s-a aflat în concediu medical în ultimele două săptămâni, iar în aceste zile este în concediu de odihnă, timp în care ar fi purtat negocieri cu cei de la ALDE. Mai mult, există informații potrivit cărora Rotaru a făcut și alte înțelegeri și este dispus să intre în cursa pentru postul de primar al municipiului Târgu-Jiu, ca ”iepuraș” electoral al primarului Marcel Romanescu, cu condiția să fie menținut în funcția publică până în iunie 2020. Totuși, unele surse care au purtat discuții cu directorul de la Patrimoniu spun că acesta a infirmat faptul că este autorul postării, a declarat că nu are cont pe Facebook și a dat vina pe o persoană care i-a administrat contul care-i poartă numele pe timpul campaniei electorale din 2016. Referitor la postarea de pe Facebook a lui Marian Rotaru, vicepreședintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a fost categoric și a exclus orice colaborare cu directorul de la Patrimoniu. ”Minte! Nu am avut o astfel de discuţie! Marian Rotaru nu este un subiect care să mă intereseze! Nu știu cu cine a discutat, cu mine nu”, a precizat Iordache. Cu doar patru zile înainte de apariția în presă a imaginii cu Marian Rotaru la biroul său de director al Direcției de Patrimoniu, cu picioarele într-un lighean, în timp ce i se făcea pedichiura, fotografie care a făcut înconjurul țării, ipostază prin care acesta a afectat ireparabil imaginea municipiului Târgu-Jiu, Ion Iordache declara la un post local de radio că a purtat discuții cu Rotaru, pe care-l cunoaște foarte bine, despre planurile pe care le are acesta în politică, dar nu a fost abordată o eventuală candidatură.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Vai, ce v-ați mirat! Ospătarul ăsta e un alt membru vechi al haitei conduse de către cârciumarul sanator – care l-a și uns în fooncție… Nu vă e greață?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here