Datorită Consiliului Județean, DGASPC Gorj s-a mutat în „casă nouă”

733

Începând din această săptămână, serviciile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) sunt disponibile la noul sediu din strada Siretului, nr. 24. Prezentarea acestuia s-a făcut într-un cadru oficial, la eveniment fiind prezent și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

DGASPC Gorj s-a mutat în „casă nouă”, pe strada Siretului, în fostul sediu al Petrom. În noua locație funcționează toate serviciile Direcției, astfel că beneficiarii acestora nu vor mai fi nevoiți să străbată orașul, așa cum se întâmpla până acum. „Începând din această săptămână, serviciile DGASPC pot fi identificate la noul nostru sediu din strada Siretului, nr. 24. Trebuie să precizăm că atât comisia pentru evaluarea adultului cu handicap, cât și servicul de prestații sociale, care se afla până acum pe strada dgaspc (2)Bradului, nr. 34, pot fi găsite acum pe strada Siretului, nr. 24. Solicităm ca beneficiarii care au nevoie de serviciile noastre să vină la sediul nostru sau să ne sune pe numerele de telefon care sunt afișate pe site-ul nostru.”, a declarat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Călinoiu: „Avem servicii jos pălăria! ”
Mutarea DGASPC Gorj în noul sediu se datorează Consiliului Județean Gorj, care a reușit să obțină clădirea de pe strada Siretului. Astfel, la prezentarea acesteia, din data de 12 mai 2016, a fost și Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj, care a menționat: „Am obținut această clădire cu toată inima și toată deschiderea de la o societate comercială al cărei sediu l-a deținut în proprietate. Am reușit să facem în dgaspc (3)termeni reali și în perioadă atât de scurtă o investiție de anvergură. Legea le-a permis să facă o sponsorizare pe asistență socială și am realizat acest lucru. Am așteptat până acum această întâlnire în noul sediu al DGASPC din următorul motiv: acum avem o instituție cu care intrăm în rândul lumii cu celelalte județe care au asemenea sedii. (…) având condiții, putem să vorbim despre îmbunătățirea calității serviciilor pe care trebuie să le asigurăm noi și atunci, tot ce înseamnă management la nivel de asistență socială este acum posibil de a fi mai bine pus în aplicare, prin măsuri concrete.”
Cu această ocazie, Călinoiu a transmis un mesaj conducerii DGASPC Gorj, dar și angajaților instituției. „Începând cu managerul și tot ce înseamnă aparat administrativ din subordinea lui, legat de administrarea acestei activități, este o responsabilitate măreață și trebuie să v-o asumați pe măsură. Avem servicii care sunt jos pălăria. Vreau să vă mulțumesc pentru activitate, dar mereu este loc pentru mai bine!”, a subliniat președintele Consiliului Județean Gorj.
dgaspc (4)Directorul general executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a mulțumit, la rândul său, conducerii CJ Gorj, pentru că a făcut posibilă mutarea Direcției în noua clădire. „Vreau să vă mulțumesc în nume propriu, dar și în numele colegilor mei, pentru acest spațiu, care este extraordinar, mai ales pentru beneficiarii serviciilor noastre, care nu mai sunt nevoiți să facă drumul de la gară, autogară, spital și restul instituțiilor cu care colaborăm”, a spus Cotrună.
La întâlnirea organizată la noul sediu al DGASPC Gorj au participat și șefii centrelor subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu toții apreciind sprijinul pe care îl acordă Direcției conducerea Consiliului Județean.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here