Datoriile Clubului Pandurii către Condescu, confirmate la instanță!

328

O decizie a judecătorilor Tribunalului Gorj, în dosarul ce vizează procedura de insolvență a Clubului Pandurii, a confirmat sumele uriașe pe care le are de recuperat de la echipa de fotbal fostul președinte Marin Condescu. De o bună perioadă de timp acesta a invocat faptul că are de primit bani de la clubul de fotbal, întrucât în perioada în care a fost președinte nu și-a încasat niciodată salariile sau drepturile financiare care i se cuveneau, lucru menționat, de altfel, și în rechizitoriul din dosarul în care a fost trimis în judecată, pentru că ar fi prejudiciat, de fapt, clubul cu milioane de lei.

“Admite în parte contestația formulată de contestatorul Condescu Marin. Dispune înscrierea creanței în cuantum de 3.796.723,01 lei (echivalentul sumei 843.585 euro), pură și simplă, fără a fi supusă vreunei condiții, în rangul prev. de art. 161 pct.8 din legea insolvenței. Respinge contestația cu privire la creanța în cuantum de 756.864,94 lei (echivalentul sumei de 168.166,05 euro), menționată în tabelul de creanță ca fiind de rangul prev. de art. 161 pct. 8 din legea insolvenței sub condiția suspensivă a soluției ce se va pronunța în dosarul penal nr. 1745/104/2014”, a decis instanța.
Suma de 756.854,94 lei, ce nu a fost admisă acum de magistrați, poate fi în cele din urmă inclusă în contul datoriilor pe care Condescu le are de primit de la club. Totul depinde însă de verdictul în procesul de la Slatina al acestuia, suma respectivă reprezentând împrumuturile bancare pe care procurorii le-au anchetat în dosarul respectiv și pe care le-au considerat spălare de bani. În condițiile în care verdictul îi va fi favorabil fostului președinte, acesta va avea de recuperat peste un milion euro de la Pandurii.
“În momentul de față eu figurez în tabelul de creanțe cu 4.553.587,95 lei, iar ANAF cu 4.484.400 lei. Acum nu se pune însă problema ca și cineva să primească fie și o parte din acești bani pentru că ei nu există. Prioritățile sunt altele, trebuie plătite salariile jucătorilor și ale angajaților în primul rând. Trebuie să salvăm echipa de la faliment pentru că rezultate ați văzut că sunt”, declară Marin Condescu.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Dragi judecatori de la Tribunalul Gorj, viitori penali,ati reusit sa mai faceti o gaura in bugetul statului de vreo 800 000 euro, desi sentinta nu e definitiva.Ati judecat aceasta cauza, dupa documente originale sau dupa copii? Daca v-au parvenit documentele originale, stiti ca se poate face si o expertiza grafologica care spune cu exactitate cand au fost redactate?…Binenteles ca stiti, dar daca spaga a fost mare, ce mai conteaza o paguba de 1 milion de euro, in bugetul statului? Sper ca o sa vina ziua, si sunt convins de asta, cand o sa platiti cu varf si indesat…si stiu ce vorbesc.Daca citeati cu atentie acele acte (presupunand ,prin absurd, ca nu sunt false) vedeati ca scrie acolo, printre altele, de faptul ca acest bani i se cuvin daca echipa Pandurii castiga (ATENTIE), o Cupa a Romaniei. Cand a castigat Pandurii asa ceva? O sa spuneti ca a castigat la fete……Pai atunci sa ia banii de la echipa de fete , nu de la cea de baieti.Multa lume care a furat de la club ma acuza ca sunt N Raducan.Nu, nu sunt Narcis, sunt un baiat din oras si tare mult imi doresc sa ma vad cu voi, hotilor, fata in fata.O sa vina si ziua aia, cat de curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here