Cristi Tudor, Moş Crăciun pentru copiii internaţi la spitalele Turceni şi Târgu-Cărbuneşti

295

Sărbătoarea Naşterii Domnului se apropie şi fiecare om trebuie să simtă bucurie, în această perioadă. Pentru a aduce zâmbetul pe chipurile micilor pacienţi internaţi la secţiile de pediatrie din cadrul spitalelor Turceni şi Târgu-Cărbuneşti, Cristi Tudor le-a dus cadouri. Lui Tudor i s-au alăturat câţiva oameni cu suflet bun, care au suplimentat darurile de Moş Crăciun.

Pentru zeci de suflete din judeţul nostru, Cristi Tudor este, în aceste zile, Moş Crăciun. Cadourile primite de la nemţi, la începutul lunii decembrie, la care Tudor şi prietenii lui au adăugat alte daruri, au ajuns la micuţi din diferite zone ale Gorjului.

Moşul nu i-a uitat nici pe micii pacienţi
Pentru că în această perioadă a anului sunt copii bolnăviori, care necesită internare, Moş Crăciun nu i-a cadouri spital (2)uitat nici pe ei. În cursul zilei de luni, Cristi Tudor s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Turceni şi la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, unde le-a dus cadouri micilor pacienţi. „Am fost la secţiile de pediatrie şi i-am vizitat pe copii şi nu am mers cu mâna goală, ci cu daruri de la Moş Crăciun. Pe această cale, vreau să le mulţumesc celor care m-au ajutat în acest demers. Este vorba despre domnul cadouri spital (3)Alin Rădulescu, care a asigurat partea logistică, de domnul Gabriel Negoiţă care a suplimentat cadourile şi de un prieten care ne-a oferit 60 de plase cu fructe, dar care doreşte să îşi păstreze anonimatul”, a confirmat Cristi Tudor.
cadouri spital (4)Pe lângă micii pacienţi, de cadouri de la Moş Crăciun s-au bucurat şi alţi copii, din diferite zone ale judeţului, la unii ajungând Cristi Tudor personal, altora trimiţându-le darurile prin intermediul prietenilor lui. Indiferent de situaţie, gestul contează, iar pentru mulţi dintre acei copii acesta este singurul cadou primit de Crăciun.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here