Crin va lua măsuri după 25 mai! Scorul PNL la alegerile din Gorj poate rupe scaunul “comandantului” Dian

311

Un scor slab la europarlamentarele din Gorj poate provoca un tsunami la organizaţia PNL condusă de senatorul Dian Popescu, numit, ieri, drept “comandant” al oştilor liberale de către şeful său de partid. De altfel, Crin Antonescu, şeful PNL, nu a negat ieri la Târgu-Jiu că după alegeri în partid şi în teritoriu se vor lua măsuri, pentru cei cu scoruri bune, pozitive şi pentru cei cu scoruri slabe, negative. PNL Gorj va intra astfel din 26 mai sub cuţitul partidului, procentele fiind cele care vor decide dacă Dian Popescu va mai rămâne sau nu în fruntea organizaţiei galbene din judeţul nostru. În acelaşi timp, Crin a recunoscut, de asemenea, la vizita sa electorală din municipiu că în partid sunt nemulţumiri, dar şi că primarii din Gorj au nemulţumiri.

Şeful PNL, Crin Antonescu, a efectuat ieri un rapid tur electoral în judeţul Gorj pentru a ridica moralul liberalilor pentru alegerile care bat la uşă. Lipsiţi de sprijinul PSD, urmare a ruperii USL de către Crin Antonescu, şeful PNL s-a arătat reţinut în a spune pe ce scor mizează la alegerile europarlamentare din 25 mai. A spus, în schimb, la fel de degajat, că rezultatul acestor alegeri va impune luarea unor măsuri la organizaţia de la Gorj. Se vehiculează de altfel în judeţ că după scorul slab de la europarlamentare din Gorj, Dian Popescu îşi va pierde funcţia de preşedinte al filialei. “Bineînţeles că vom lua măsuri. Suntem un organism viu”, a spus, în municipiu, Crin Antonescu.
Se discută, de asemenea, că însuşi PNL va rămâne fără preşedintele Crin Antonescu, care ar pleca singur din funcţie.

crin antonescu1Primarii din Gorj, băgaţi într-o mini-şedinţă la Rovinari
Antonescu a recunoscut la Târgu-Jiu că primarii PNL din Gorj sunt nemulţumiţi de felul cum se poziţionează partidul pe eşicherul politic. “Oameni suntem, nemulţumiri avem, toţi. Problema este că într-un partid trebuie să ştim să exprimăm aceste nemulţumiri”, a declarat Crin.
După vizita scurtă de la Târgu-Jiu, şi celelalte pasagere din câteva localităţi cu primari PNL, Crin Antonescu s-a îndreptat spre Rovinari unde PNL Gorj a pregătit o Delegaţie Permanentă în aer liber. Înainte de aceasta, Crin a avut o întâlnire cu uşile închise, în Rovinari, cu primarii PNL Gorj, Crin absentând de la şedinţa cu edilii liberali, de luni seară de la Ţicleni.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here