Craiova continuă să sufere

1145

Universitatea Craiova are în continuare probleme la finalizare şi asta s-a văzut în jocul cu Botoşani. Din păcate pentru fanii juveţilor nu a fost singurul minus al meciul disputat în Moldova, în care vizitatorii s-au chinuit, de cele mai multe ori fără succes, să desfacă apărarea adversă. Dan Nistor a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 40, când nu a reacţionat suficient de rapid pentru a profita de o eroare gravă a defensivei adverse. Nici Marius Constantin nu a fost mai precis, din cornerul care a urmat. În partea a doua, Universitatea a fost mai combinativă şi mai rapidă, dar Căpăţână, Nistor, Barbuţ sau Mamut au fost ineficienţi.„Nu ne priește terenul de la Botoșani. A fost un joc destul de dificil. Nu ne așteptam, sincer, ca Botoșani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Probabil din cauza cazurilor de COVID-19 din echipă. Nu ne-am descurcat azi pe spațiile scurte, cred că ăsta e singurul lucru în minus. Trebuie să-l îmbunătățim. În viața unei echipe există astfel de scădere de formă. Nu poți câștiga 15-20 de meciuri. Pozitiv e că nu am luat gol, ne-am creat șanse să marcăm, dar mergem înainte”, a declarat fundaşul Bogdan Vătăjelu după meci. „În seara asta meritam să marcăm! Nu știu dacă și câștigam jocul, dar meritam să înscriem unul-două goluri. Am avut câteva situații destul de bune de a marca. Redebutul meu pe banca Universității a fost complicat, în sensul că nu cunoșteam foarte bine jucătorii, fiind timpul foarte scurt. Mă refer la jucătorii care s-au transferat în vară. Așteptam și eu să-i văd într-un joc, să-i văd cam ce potențial au, dar, în general, a fost ok. La fotbal este presiune, știm la ce ne angajăm. Și mai ales la Craiova, unde noi vrem să câștigăm fiecare meci. Lipsa presiunii este pentru pierzători în general. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce nu am face-o și anul acesta?“, a adăugat antrenorul Corneliu Papură. Craiova a obţinut 4 puncte în ultimele 4 meciuri.
FC Botoşani – Universitatea Craiova : 0-0
FC Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, Haruţ, Ţigănaşu – Rodriguez, Florescu – Ongenda (81, Babunski), Keyta (24, Askovski), Tîrcoveanu (76, Braun) – Fazos. Antrenor: Marius Croitoru.
U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M.Constantin, Bălaşa, Vătăjelu – Nistor, Bic, Căpăţînă (76, Cicâldău) – Ofosu (84 V.Constantin), Mamut, Cîmpanu (46, Bărbuț). Antrenor: Corneliu Papură.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here