Controale pentru combaterea călătoriei frauduloase

383
Posturile de Poliţie TF de pe raza judeţului, alături de agenţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj, au acţionat spre finalul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea călătoriei frauduloase, identificarea persoanelor care comit acte de violenţă, deranjând liniştea publică, atât în staţiile CFR, cât şi pe trenurile de călători.

Astfel, au fost supravegheate opt trenuri de persoane intra şi interjudeţene, şase staţii şi halte de cale ferată, depistându-se şase călători frauduloşi de la care s-au încasat suprataxe.

Alte opt persoane au fost legitimate deoarece nu-şi justificau prezenţa în staţiile CF, neavând bilete de călătorie. De altfel, 12 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 2.100 lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice.
Şi 16 poliţişti TF au fost angrenaţi în turul II al alegerilor prezidenţiale din data de 6 decembrie a.c. Aceştia au fost postaţi în diferite secţii de votare de pe raza judeţului Gorj, unde au asigurat paza acestora, a buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului electoral.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here